En ny vetenskap – Vedeldning

Lördagen den 24 februari 2007

Kallt och blåsigt har det varit både igår och idag, temperatur ca -4 gr, lite mildare idag. Men det blåser så kallt, så man håller sig inomhus.

Igår var det städning och tvätt på schemat för min del. Solen tittade in ett tag på förmiddagen och avslöjade att det var dags att ta ett ordentligt tag med skurtrasan. Våra två katter skräpar ner en hel del, men de är ursäktade, de är ju så gulliga!

Idag har vi varit en vända på Klinte för proviantering och så har köksgolvet fått sig en omgång med svabben.

Åke kämpar på med ved och eldning. Sedan han tog över eldningen har han lyckats göra den till en avancerad vetenskap. Under många år skötte jag eldningen utan större besvär, men nu vågar jag nästan inte lägga in i pannan, för då kan man vara säker på att jag tar fel sorts ved. Visst är det typiskt manligt, det där att krångla till saker och ting? Missförstå mig inte, jag är glad och tacksam för att det är varmt och skönt i huset, men man kan ju fundera lite i alla fall.
Igår såg vi på “Så ska det låta” och sedan sista delen av “Let´s Dance”. Vilka är det som röstar på Lasse Brandeby? Han må väl ändå ha gjort sitt i det här sammanhanget. De övriga som blivit utröstade, medan han fått vara kvar, har en möjlighet att förkovra sig och bli bättre, men det har ju inte han!

Ikväll ser vi Melodifestivalen och jag ser fram emot att få se och höra på Caroline af Ugglas. Det ska bli spännande att lyssna på hennes bidrag i den här tävlingen.

Ha en riktigt trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nytt från Stenstugu, TV o Video o Kultur och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *