En skön söndag med sönerna på lunch och en eftermiddagspromenad

Söndagen den 12 oktober 2008 | 17:50 | 13 grader

En riktigt skön dag har det varit i dag. Båda sönerna med sambos har varit här på lunch. Bosse för att han skulle hjälpa mig med vattenläckan och Krister och Thomas kom hit för att tvätta och städa ur sin bil. Det är ju lite lättare att göra det här på gården än inne i Visby. Vattenläckan var inte så lätt åtgärdad som jag hoppats på. Bosse tog bort den söndergnagda delen och kopplade på slangen igen, men när vi startade diskmaskinen läckte slangen på ett annat ställe också. Så nu måste hela slangen bytas. Det blir till att diska för hand nu och det är man ju inte van vid. Bosse erbjöd sig att skaffa mig ett par diskhandskar att använda tills han fick hem den där slangen.

När gossarna åkt hem var och en till sitt, satt jag här vid datorn ett tag och la in fotona till dagens Fototriss och då ropade Åke på mig att komma med mat, för nu var räven på besök igen. Den här gången var det min lilla söta filmstjärna. Igår kom det också en räv, men det var en helt annan och när Åke fick se fotona av båda två sida vid sida var han tvungen att gå med på att det är två olika rävar.


Håll med om att de är ganska olika!

En skön söndagspromenad tog jag lite senare på eftermiddagen. Det var så soligt och vackert, så att man kunde nästa ha gått utan jacka.


Jag gick förbi kräftdammarna vid Mulde Fritidsby


Och kom ner till Muldestranden

Det blommar så vackert på stranden

I en vattenpöl i vägen låg det fyra ballonger, hur de nu kommit dit?
Jag kollade om det var något fastbundet vid dem, men det var bara snören.

I dag är det spännande för en hel del Stenkyrkabor här på Gotland. För de har vunnit på sin postkod i Postkodmiljonärens Grannyra och ska få dela på 58 miljoner. Nu är vinstcheckarna klara och i dag kommer filmteam och redaktionen från TV4 hit till Gotland och då får de veta hur mycket de vunnit. Stenkyrka kommer att få ett antal nya miljonärer och bli en riktig förmögen socken.

Grattis Stenkyrka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Promenader och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *