En strålande vacker morgon

Efter några gråa och dystra dagar vaknade vi till ett helt fantastiskt vackert väder idag. Det är någon grad kallt och när jag var ute på gräsmattan var gräset ännu vitt av rimfrost och det knastrade lite lätt där jag gick fram. Buskarna och träden glittrar som glas när solens strålar bryts i vattendropparna. Det känns som om det finns hopp om livet trots allt!

Vad väntar idag? På förmiddagen ska jag ta och baka någonting, för sista sockerkaksbiten strök med igår och i eftermiddag ska jag gå och klippa mig, gå på bibilioteket och köpa biljetter till föreställningen Blåvingar, som går på Rondo den 15 november, och så ska jag ta en titt in till Klinte Beklädnadsaffär och se om jag kan hitta något snyggt att sätta på mig.

I morgon inträffar något ganska säreget, då är datumen 11.11.11 och kl 11:11 ska jag försöka komma ihåg att ta ett foto till minnet av den stunden. I dagens GA finns det ett reportage om en kille som fyller 11 år i morgon. Tänk så häftigt! Han ska givetvis inte börja fira sin 11-årsdag förrän kl 11:11.

Ha en fin torsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Känt, Väder. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till En strålande vacker morgon

 1. Henry skriver:

  Jag kommer också att ta en bild någonstans i morgon.

  Ha en fin dag!

  Kramar

  Du kommer att få ett e-postmeddelande från mig också

 2. Ama de casa skriver:

  Det kan vara så otroligt vackert med frost. Men här är inte risken överhängande då vi hade dryga 20 grader i skuggan igår…

  Häftigt datum 🙂

 3. Skatan skriver:

  Visst är det härligt när vädret är härligt … allt blir så mycket lättare då. Till och med om man har ont någonstans ”leker livet”.

  Kanske ska till och med jag försöka komma ihåg att föreviga den 11.11.11 kl 11.11 …

  Ganska häftigt faktiskt.

  Kram!

 4. Znogge skriver:

  Härlig dag här med. I alla fall utomhus! Hoppas du hittar något trevligt i klädväg.

  Kram

 5. Tina skriver:

  ”Solsken och någon grad kallt”…. Förmodar att det är något som är på väg till oss oxå.
  För här har vi haft dimma, DIMMA med stora bokstäver. Och termometern på norrväggen visar 7,3 plusgrader. En sån höst!

  11.11-11 verkar vara ett magiskt datum ;o)) På min arbetsplats ska 11 brudpar vigas…. Eller rättare sagt, 11 par skulle vigas, men nu är visst antalet nere i 8.

  Hoppas att du hittar något snyggt att sätta på dej!

 6. Gunnel skriver:

  Det var en kul idé att föreviga morgondagen precis den tiden. Jag får nog sätta nån slags alarm om jag ska komma ihåg att göra det. Vi har strålande sol och 10 grader i skuggan så jag kan inte klaga. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *