En trevlig helg

Nu är bloggpausen slut, för i eftermiddag följde jag Kerstin till bussen och nu är hon på väg hem till Lidingö igen. Det har varit en helg fylld av allt möjligt trevligt. Jag har kopplat av och bara haft det skönt. Datorn har jag inte rört och jag har inte heller varit så flitig med kameran. Det har varit så roligt att ha Kerstin här och få vädra tankar och minnen med henne och jag tror att hon känner detsamma. Kommer du ihåg? Hur var det med det? Vad hände då? Kommer du ihåg? Och så bara det där att ha någon att småprata med.

På fredagskvällen bjöd Bosse o Carina på gratinerad hummer och västerbottenostpaj

På lördag var det så Klinte marknad och det blev ganska skapligt marknadsväder. Jag skulle infinna mig redan 9.30 för att vara med och bemanna SPF:s informationsdisk. Jag stod där två timmar och sen träffade jag Kerstin och hon och jag gick runt och tittade på alla utställare och alla matställen, för det såldes mat överallt. Vi var också inne i Röda Korsets nya lokal vid Marknadsgatan och tog några lotter och vi fick en vinst båda två.

Kerstin på Djupvik

Jag tyckte först att det inte var så mycket folk som vanligt på marknaden, men vid tolvtiden var det faktiskt knökfullt överallt. Vi stötte på Krister o Thomas också och när det blev dags att få något i magen åkte vi med dem och blev bjudna på lunch på Djupviks hotell. Mycket gott och trevligt! Lördagskvällen var vi här hemma, åt middag och såg på tv och pratade. Senafte blev det, vi kom inte i säng förrän vid halvettsnåret.

Igår på söndagen var vädret hur härligt som helst och vi satt på min uteplats och gottade oss i solskenet ett bra tag på förmiddagen innan vi tog en promenad till Klinte kyrka via Vallekvior och Bönders och när vi kom hem igen tog vi bilen och körde ut till Hamncaféet, där Kerstin bjöd mig på en födelsedagslunch. Det är minsann inte dåligt att bli så firad. Nu har firande hållit på i snart två veckor! Vi åt dagens och det var riktigt gott, Kycklingfilé med en smakrik och god gräddsås och så ris och sallad till.

Mamma o pappa svan med fyra telningar

När vi ätit oss mätta åkte vi till kyrkogården och hälsade på Åke och sen körde vi längs Ekstakusten. Det var så klar och hög luft, så man tyckte nästan att Lilla Karlsö låg precis inne vid kusten. Sen åkte vi hem och drack eftermiddagskaffe och på kvällen bjöd Eva på hembakad pizza. Vi fick med oss äpplen och vindruvor hem också och Kerstin har en tung trolley idag, fullpackad med Stenkyrkeäpplen från Stentugu. Den här helgen har verkligen varit ett trevligt avbrott i vardagen!

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bortbjuden, Gäster, Glädje, Hamncaféet, Odvalds. Bokmärk permalänken.

14 svar på En trevlig helg

 1. Astrid skriver:

  God Mat trevligt sällskap
  Det kan ju inte bli så mycket bättre

 2. Znogge skriver:

  Vilken trevlig helg du har haft! Gott om god mat dessutom vilket inte är det sämsta 🙂

  Kram

 3. Christine skriver:

  Det låter som en härlig helg! 😮

 4. Gunnel skriver:

  Systerträff är alltid kul. Jag ska snart träffa min syster som har planerat nåt hemligt. Vi ger inte varandra presenter i vanlig mening utan hittar på lite kul saker i stället. Det är lika mycket värt, tycker jag. Kram

 5. Lambergsfrua skriver:

  Så trevligt ni verkar ha haft det du och din syster. Småprat och utbyte av fina, go’a minnen gör en glad ända in i själen.
  Dessutom har ni festat på mycket god mat tillsammans med nära och kära.Jag förstår att det blir tyst och tomt, när Kerstin nu har återvänt hem tiill Lidingö, men hon kommer kanske snart tillbaks igen.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 6. Lisbeth M skriver:

  Vilken trevlig helg du haft,och alla barnen har bjudit på mat,de är härligt.
  De blev ingen marknad för min del,det var ju invigning av nya arenan och där dansade barnbarnet i en nyskriven musical Bland Tomtar o boll,jättebra och hon hamnade på första sidan i GT.Söndagen var det dags igen att se innebandy med IBK där det andra barnbarnets pojkvän spelar,jättekul och det blev ju vinst 5-3. Tisdagar handlar alla pensionärer på Ica Maxi och även jag 5% får man,och idag köpte jag de 2 första julklapparna!!!!!
  Ha en fortsatt bra vecka
  kram kram

 7. SÅ mysigt ni har haft det – det hörs tydligt! Visst är det skönt med en syster, som känt en hela livet…
  Kram, Monica

Kommentarer inaktiverade.