En tupp har värpt…

…i min bil! Jag var på Suderviljan och köpte blommor till Carina som fyller år idag och när jag lyfte på bagageluckan fick jag se ett fint påskägg. Var i hela friden kom det ifrån?

Fullt av godis är det också, så det är helt klart en tupp som varit i farten. Jag har kollat med Bosse, Edoardo och Claudio, men de säger sig inte veta något, så nu återstår det att höra med Krister och Thomas. De är starkt misstänkta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till En tupp har värpt…

 1. Znogge skriver:

  Nåja, du har ju beviset i alla fall 😉

 2. Ett sådant intrång i bilen skulle jag inte ha något emot! Du får fortsätta ditt detektivarbete och sätta fast gärningsmannen! Han/hon borde får en rejäl – belöning! 😆
  Kram, Monica

 3. Gunnar skriver:

  Så trevligt! Händer aldrig mig. Jag gillar påskgodis även om jag faktiskt lyckades hålla igen lite i år till fromma för mitt midjemått.

 4. Leontina skriver:

  Åh, om någon ändå hade värpt ett sånt i min bil. Jag får köpa mitt godis själv, men det går ju bra det också – mycket bra t o m, men överraskningsmomentet uteblir förstås.
  Kram

 5. Skogsnuvan skriver:

  Så spännande att få ett hemligt påskägg i bilen. Lät som ett litet trevligt mysterium

 6. Märtha skriver:

  Trevligt med bloggvänner på olika håll så får man se hur våren sakteliga kommer till hörn och knutar i våra avlånga länder. Hörde i väderrapporten igår kväll att snödjupet i Lappland är ca 75 centimeter… Har inte kollat mina blåsippor än, de finns på ett lämpligt ställe där snön smälter rätt snabbt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *