En tur på södra Gotland

Igår slutade hundutställningen, så idag har Kicki, Berra och jag varit en tur ut på södra Gotland. Först gjorde vi ett stopp vid Bottarvegården, men där var givetvis stängt, som det ju tråkigt nog är nästan överallt nu, men vi gick i alla fall runt och tittade och Kicki fick ta några bilder. Sen fortsatte vi mot Hoburgen och jag fick visa den vackra kustvägen med Husrygg, en nära 3 km lång kustklint som löper mot nordost från Hoburgen och så Hoburgsgubben förstås.

Hoburgsgubben i motljus

Triss o Maya

Triss och Maya, som gjort väldigt bra ifrån sig på utställningen i helgen, var givetvis med och de gillade minsann att springa omkring och undersöka omgivningarna.

Triss o Maya

Att gå i vattnet och svalka av sig var också populärt och längs stranden finns det mycket som är spännande för en hund.

Berra o Kicki

Kicki hade kaffeväska med sig och det var riktigt skönt att sitta i backen nedanför Hoburgsgubben och dricka kaffe. För även om det blåste lite och inte var så varmt, värmde solen gott.

På hemvägen körde vi över Hemse och var inne på Kupan och tittade, det var stor höstrea där idag, 20:-/plagg lockade givetvis till köp! Vi var hemma vid tretiden igen och då skiljdes vi åt, men i kväll kommer de hit och äter en bit mat och tidigt i morgon åker de tillbaka till fastlandet igen.

Tänk så trevlig kontakter man kan få via bloggen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bloggvänner, IT, Utflykter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till En tur på södra Gotland

 1. Znogge skriver:

  Ja, visst är det fantastiskt hur många man lärt känna på det viset! Vem trodde det i början…

  Trevlig kväll!

  Kram

 2. Elisabeth skriver:

  Visst är det kul att träffa bloggvänner. Kanske möts vi vid något tillfälle. I helgen var jag i Arkösund och träffade både gamla och nya vänner. Ha dé gott! Elisabeth

 3. Ann -Marie skriver:

  Idag har Baxter och jag vilat ut från gårdagens negativa upplevelse genom att vara i skogen hela dagen. 10 liter lingon och lite kantareller har vi med oss hem. Kram

 4. Gunnel skriver:

  Jag trodde aldrig när jag började blogga att jag skulle bli bekant med så många trevliga personer. Du har haft turen att träffa en del av dina bloggvänner har jag förstått. Kram

 5. Hillevi skriver:

  En vacker bild på Hoburgsgubben! Hundarna är fina, roligt att det gick bra på utställningen. Bloggänner och, i början, hemsidevänner har jag också flera som blivit vänner på riktigt också. Roligt!

 6. Raija skriver:

  Men så roligt att få besök av bloggvänner och lära känna dem på riktigt. Måste in och kika i Kickis blogg för att se hur det gick på hundutställningen.

  Kul om du också hakar på färgtemat :-).

 7. Kicki skriver:

  Tack för igår!
  Vi kom inte hem idag. Jag hade klantat till mig om avgångstiden. Trodde det var kl8, men det var halv 8. Missade båten med 5 minuter.
  Åkte bl.a. till Skrubbs och tittade på travbanan.
  Kram/Kicki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *