Det är mulet och grått väder i dag också, men 5/6 grader varmt i alla fall och snön och isen smälter undan i rasande fart. Jag har inte varit ute och kört några längre sträckor medan det varit snö, men i dag kände jag för en tur till Hemse.

Eukalyptusvide – Hakuro Nishiki, innan beskärningenn

Det är hög tid att beskära det här lilla trädet om det ska bli vackert till våren och min sekatör är försvunnen. Jag har letat och letat, men misstänker att den åkte med bland trädgårdsavfallet när jag röjde i höstas, så därför behövde jag åka till Granngården och köpa mig en ny och när jag ändå var i Hemse passade jag på att handla i deras ICA-affär. ICA har så gott bacon bland annat.

När jag kommit hem och fått i mig lite lunch gick jag ut med sekatören i högsta hugg och gav mig på trädet. Förhoppningsvis kommer det att sätta nya fina skott när det blir lite varmare och bli lika vackert som det var förra våren.

Så här mycket blev det kvar när jag gått loss med min nya sekatör

Så stod jag ju där på Granngården framför ställningen med alla fröer och kunde givetvis inte stå emot. Nu har jag sått rävsvansar och rudbeckia och i köket ligger krassefröna i blöt. Jag tycker ju att det är så roligt att försöka driva upp lite plantor själv och i den där lilla plastlådan kan man ju sätta lite av varje.

trevlig fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...