En vecka går fort…..

…och i dag är det dags att packa igen. Klockan åtta i morgon bitti kommer bussen och hämtar oss och sedan går flyget vid halvtolv-tiden. Går allt som det ska är vi i Visby strax före tre.

Det blev La Conciglia igår kväll

Det är en varm måndag här i Giardini Naxos och tyvärr har jag tillbringat större delen av förmiddagen på balkongen. Det verkar som om jag var för hurtig igår och åt för mycket, för i morse uppförde sig magen inte alls som den skulle. Eller också har jag helt enkelt fått någon elak magbasselusk.

Eva fick rycka ut och gå på apoteket och efter ett par tre piller är jag som en ny människa och kunde byta ut balkongen mot en solstol vid poolen, där det för övrigt varit dåligt med folk i dag.

Många har varit på utflykter nu i veckan och behöver kanske en vilodag eller också kanske man har varit ute och shoppat. Man får inte köpa varken sprit eller cigaretter på flyget när man åker till Italien. Visserligen finns det en liten taxfreebutik på Catanias flygplats, men där är det ganska dyrt att handla.

Jag tycker att det har varit en härlig vecka, trots mina magproblem och den inställda utflykten. Det är sånt som händer, eller också kan det bli som förra gången jag var här. Då blev det ett sånt oväder, så det gick inte att lämna hotellet på en hel dag. Det är trots allt härligt att byta miljö några dagar och se något annat än det man har runt sig varenda dag. Och nu är jag givetvis nyfiken på vad som hänt hemma och om blommorna överlevt utan min uppassning.

Trevlig måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 2018. Bokmärk permalänken.

21 svar på En vecka går fort…..

 1. Visst är det roligt att byta miljö ett tag och se något annat och sen är det ju alltid skönt att komma hem igen!
  Jobbigt att vara dålig i magen, det var ju tur att pillerna hjälpte!
  Du kommer att komma hem till ungefär samma temperaturer som du har haft på Sicilien. Och fortfarande inget regn här!
  Res försiktigt och kom gott hem!
  Kram, Monica

 2. Znogge skriver:

  Det är alltid trevligt med miljöombyte även om Sicilien är välkända trakter för dig. Otur med magen och utflykten men det är sådant som händer. Hoppas det blir en behaglig hemresa!

  Kram och ha det gott i kväll!

 3. Kraka skriver:

  Tiden går snabbt. Jag är halvvägs på min resa. Även jag har haft lite magproblem och avstått från en utflykt. Men nu verkar det gett med sig.
  Jag har ingen dator och har inte kommenterat så mycket. Men jag har läst alla dina inlägg.
  Ha en bra hemresa!
  Kram

 4. Laila skriver:

  Ha en bra hemresa och välkommen hem igen.
  Kram

 5. Elisabeth skriver:

  En vecka går fort, men så trevligt med nya intryck och bekantskaper, men kanske främstattträffa Eva med familj. Kramar och välkommen hem!

 6. Gunnel skriver:

  En vecka är ganska lagom tid att vara hemifrån. Det känns alltid skönt att vara tillbaka i det vanliga efter ett tag. Du verkar ha haft en skön semester trots diverse magproblem. Välkommen till Sverige igen . Kram

 7. Helena skriver:

  Krya på dig, hoppas det är bra redan. En vecka går fort, men det är ju varmt hemma också.

 8. Ölandsvindar skriver:

  Men vad trevligt du har haft det! Här vaknade vi i full sol och 20 grader varmt idag. Får väl sitt och pusta i skuggan under eftermiddagen. Det lär bli närmare 30 grader då. Inte min melodi precis.
  Kram från Kerstin

 9. Idag har vi haft besök av Anders – en facebookvän – som bor i Brissund på somrarna och på Filippinerna på vintern – där dom brukar ha 30-35 graders värme. Men…han tyckte det kändes varmare här! 🙄
  Alltså kastade vi oss i poolen så fort han hade åkt vidare till nästa trädgårdsvän i Levide. Poolen håller nu 29 grader trots att värmaren aut. stängs av när den kommer upp i 27, men det är så fruktansvärt varmt i luften så det ökar av sig själv. Man kan ju faktiskt fråga sig om det inte är nåt rekord idag!? 😉
  Så du kommer verkligen att känna igen dig när du kommer hem. Men har ingen vattnat dina blommor så lär dom nog inte klarat en vecka i vår tropiska hetta….. 😥
  KRAM/Susie

 10. Lambergsfrua skriver:

  Välkommen hem igen! Vilken härlig tid du har haft på Sicilien. Jag har inte bloggvandrat på ett tag för vi har haft besök av vänner från USA och haft fullt upp med att umgås och visa dem allt som finns att se här i stan med omgivningar, En mycket intensiv men också trevlig vecka.
  Vädret har varit strålande med sol och värme – och det fortsätter. Jag vill inte klaga, men mår inte riktigt bra i den här värmen. Det är skugga och mycket vatten som gäller – både i och på kroppen 😉
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

Kommentarer inaktiverade.