”Endres” här på middag

Lördagen den 19 augusti 2006

Temperatur: 20 grader. Idag har det varit mest mulet. Solen visade sig ett tag i morse bara, men det har varit lugnt och skönt väder ändå.

I torsdags klippte jag gräsmattorna för första gången på bra länge. Jag körde med uppsamlaren på, inte för att det var speciellt mycket gräs, men för att få med alla björklöv, som ramlat av. Åke satte ut traktorskopan och den fyllde jag med löv/gräsklipp, sedan var det bara för Åke att köra bort det. Nu ser det i alla fall hyfsat städat ut i trädgården.

Igår på fredagen städade jag först upp i trädgårdslandet och sedan var jag på Klinte och köpte en ny köksfläkt. Den gamla small till en dag och började ryka, så den vågade jag inte använda mera.

På kvällen hade vi Åkes syster och hennes man här på middag. Jag bjöd på avokado med ishavsröra som förrätt, kassler med broccoli och bearneassås som varmrätt och glass med chokladsås som efterrätt.

Idag har vi varit uppe på gravarna med blommor och efter lunch kom Krister och Thomas och hälsade på. Och sedan kom Bosse och hjälpte mig att ta bort den gamla och installera den nya fläkten. Så nu är den på plats ny och fin! Nu har vi fikat och gossarna har åkt hem var och en till sitt.

På datorfronten finns att rapportera att det var Efit igår och fotona finns på plats nu. Det börjar faktiskt bli svårt att variera sig. Jag känner att en del bilder kommer igen. Få se vad jag ska hitta på till nästa gång?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Nytt från Stenstugu och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *