Entledigad

Nu är jag på allvar entledigad från posten som kassör för SPF, för i dag har jag och min förre vice, numera ordinarie, varit på banken i Roma och fått mig avförd ur deras rullor och dosan har jag överlämnat till kassören Laila, som nu får hålla koll på siffrorna.

Det har varit en riktigt fin dag, men det har blåst ganska kyligt och det märkte vi minsann när vi åkte ut på Hamncaféet och åt lunch när vi kom tillbaka från Roma. Pannbiff med grönpepparsås stod på menyn och det smakade mycket bra.

Sen åkte vi hem hit och gick igenom bokföringen och kollade att Laila kommer in på internetbanken, i bokföringsmodulen och i medlemsregistret. Allt fungerade, så nu kan jag koppla av den biten. Nu är det jag som ska boka in ett möte med den fd sekreteraren, för att se vad de arbetsuppgifterna innebär. Jag kanske har kommit ur askan i elden??

När Laila åkt hem var det dags för mig att ge mig iväg till frissan, för jag hade en tid för klippning inbokad. Jag tog bilen, för på hemvägen hade jag ett ärende till Suderviljan.

Gissa vad jag ska göra i morgon

Nu är det paus i aktiviteterna ett par timmar, sen väntar ett styrelsemöte med bostadsrättsföreningen.

Trevlig fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hamncaféet, SPF, Utflykter. Bokmärk permalänken.

14 svar på Entledigad

 1. Lambergsfrua skriver:

  Vad skönt att du kan släppa kassörsjobbet nu. Jag tror inte du har gått ur askan i elden utan är övertygad om att du kommer att gilla sekreterarjobbet.
  Jaså, du ska plantera om dina krukväxter nu. Jag har inte så många krukväxter numera, men de jag har, har toppats med lite ny jord. Mina murgröneskott hamnade i kruka för några veckor sedan och tycks gilla omställningen.
  Ha en skön kväll!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 2. Jag undrade ett tag om du nu skulle bli en ledig pensionär, men så förstod jag att du har klättrat på karriärstegen! Man får gratulera! Du är ju så energisk!
  Gissar att du ska sätta om krukväxter i morgon! Mina paulior satte jag om för ett par veckor sedan; dom andra får vara som dom är!
  Här är det riktigt gråväder idag och har snöat hela eftermiddagen, snöblandat regn som alltmer övergått i snö…
  Jag vill ha VÅR nu!!!
  Kram, Monica

 3. Znogge skriver:

  hoppas du bytte upp dig i alla fall. Själv tycker jag det låter trevligare att vara sekreterare än kassör men vem vet 😉 Hur som helst så är jag säker på att du klarar det galant!

  Kram och god kväll!

  • Ingrid skriver:

   Jag tror också att det är trevligare att vara sekreterare. Vi får väl se, men jag tog det för vi kunde inte få någon i styrelsen som ville åta sig det.
   Kram

 4. Gunnar skriver:

  Vilken insats du gör både som kassör och sekreterare! Det är nog hugget som stucket vilket som är jobbigast.

 5. Gunnel skriver:

  Då kommer du med andra ord inte att bli arbetslös i fortsättningen heller. Är det redan tid för omplantering av pelargoner, eller jag gissar fel? Kram

 6. Kicki skriver:

  Det kan nog kvitta lika, kassör eller sekreterare.
  Men jag blir imponerad av att du fortfarande tar på dig så stora uppgifter för föreningen.
  Men du ska väl inte behöva agera postiljon längre.
  Kram/Kicki

 7. Elisabeth skriver:

  Lycka till med det nya föreningsjobbet!

Kommentarer inaktiverade.