Ett alternativ till adventskalendern

Nej, det blir ingen julkalender i år och ingen julsida heller. Nu har jag slutgiltigt bestämt mig, men däremot ska jag göra ett försök och göra ett speciellt julinlägg varje dag med start den 29 november, som är den första söndagen i advent och fram till jul. De inläggen kommer jag att kalla Dagens julfråga xx/xx. Inlägget publicerar jag klockan 07.00 varje dag och den som vill svara på frågan har möjlighet att göra det till och med 06.55 dagen efter. Det är klart att man kan svara senare också, men de svaren räknas inte in.

Jag lägger in att kommentarerna ska granskas innan de publiceras och kommer alltså att godkänna dem först när svarstiden gått ut. Då kompletterar jag inlägget med rätt svar och namnen på dem som svarat rätt och naturligtvis länkar jag till den som har en hemsida eller blogg.

När vi sedan kommer fram till jul pustar jag ut under helgen, men sen fram i mellandagarna går jag igenom svaren, gör en sammanställning över dem och den som svarat flitigast och har flest rätta svar kommer att få en nyårspresent, skulle fler komma på samma poäng blir det dragning med maken som Notarius Publicus. Kan det vara något som skulle intressera?

Ing-Marie vad tror du, kan det här vara något? Och Mia, som redan har sin kalender klar, vad tycker du, kan man gör så här, heller måste en kalender se ut som en traditionell sådan?

Glöm inte att rösta i Daxbloggens tävling.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *