Fantasin tryter ibland

Igår var det verkligen ett trist väder och det var så mörkt hela dagen att man måste ha lyset på inomhus. Men trots att det vara depparväder blev det en trevlig fredag. Efter en lätt fredagsstädning åkte jag till Visby på eftermiddagen, för en av mina nya bekanta från Mallorca tyckte att vi skulle träffas igen allihop och det blev en riktigt trevlig stund med god förtäring. Ost och kex och så en jättegod marängtårta som smakade himmelskt gott.

På kvällen bjöd Bosse o Carina på hummer och det var också väldigt gott. Bosse är jätteduktig på att tillaga hummer och de små västerbottenspajerna därtill var hur läckra som helst.

Idag är vädret betydligt trevligare även om det blåser som attan. Solen tittar fram då och då och det är faktiskt ganska milt och gott.

Fröjel kyrkogård idag

Jag har varit ute och handlat lite och då passade jag på att åka och hälsa på Åke en stund. Egentligen tänkte jag köpa gravprydnader, men det fanns inga som jag tyckte om idag, så det får vara till nästa vecka.

Sen var jag inne hos Eva och Claudio på Stenstugu och fick med mig lite vindruvor och äpplen hem. I eftermiddag ska vår SPF-förening ha skördeauktion och då måste man ju ha med sig någonting till den och jag visste inte riktigt vad jag skulle hitta på.

Lördagstemat idag är Lampor men jag avstår den här veckan. Inte har jag några trevliga historier om lampor och inte har jag några fina bilder heller. Det är bara att inse att fantasin tryter ibland.

Trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Fröjel, Odvalds, SPF. Bokmärk permalänken.

17 svar på Fantasin tryter ibland

 1. Spanaren skriver:

  Fina bild! Här hör jag att du har njutit av saker som både är god för kropp och själ 😉
  Ha en bra dag/ kram

 2. Znogge skriver:

  man kan inte delta i allt! Vet inte om lampor var ett lysande tema 😛

  Önskar en fortsatt trevlig lördag!
  Kram

 3. Karin skriver:

  Vilken vacker bild från kyrkogården!

 4. Musikanta skriver:

  Det är helt i sin ordning att stå över ett lördagstema. För inte så längesen tog jag time out en hel månad. Tror det var i december eftersom jag inte julpysslar det minsta eller bakar etc. Det handlade mest om julen som jag knappt firar utom att jag spelar i kyrkan, både på julnattsmässa och julotta. Och då tryter fantasin, som du skriver.
  Kram från Ingrid

 5. Oldmolly skriver:

  Man måste inte jämt. Kommer man inte på nåt om lampor så… vem bryr sig? Som ungarna brukar säga.

  Vilken fin platse din Åke ligger på.

 6. Anki skriver:

  Inte gör det väl något att du hoppade över den här veckan… det kommer nya veckor 🙂
  Ser ut som du haft en fin lördag. Så vacker kyrkogård… underbara rosor… och så fint de blommar fortfarande.
  Önskar dig en fin söndag!
  Kram

 7. TantGlad skriver:

  Jättevacker bild över kyrkogården. Så det blommar så sent på hösten.
  Kramiz!

 8. Louise skriver:

  Hela förra veckan har haft depparväder hos oss, med en hel del regn dessutom. Även igår var det grått och trist här. Men idag har det väder som du beskriver infunnit sig även hos oss, en dag senare än hos er. Har fått se solen för första gången på länge, så nu kanske ljuset kan jaga bort det sista av min förkylning … 🙂
  Jag ser att du hade en trevlig kväll, trots vädret. Att kura inne i gott sällskap är inte fel det heller …
  Kramis

Kommentarer inaktiverade.