Farsdagsfirande, jobb på V&S

Måndagen den 15 november 2004

Så har vi firat Farsdag. Vad ska man säga om den traditionen egentligen? Ska det vara nödvändigt att Far och Mor ska ha en speciell dag? Det är väl bara handeln, som tjänar på det. Sin far och mor borde man ju kunna fira och uppmärksamma någon dag då och då, när man känner för det och inte en dag, som är styrd av almenackan. Eller är det verkligen så att det behövs en bestämd dag????

Men igår kom i alla fall gossarna med respektive hem och gratulerade sin pappa med choklad och andra godsaker. Jag hade lagat till en köttgryta och gjort en äppelpaj med vaniljsås till efterrätt. Busen Ludde fick en bit falukorv, det uppskattar han.

Idag har jag varit i Visby och jobbat några timmar på eftermiddagen. Jag ska göra det en tid nu framöver. Tråkigt nog passar det dåligt med busstiderna, så jag måste köra. Litet tråkigt för Åke, som blir utan bil. Han får ta sina inspektionsrundor på förmiddagarna i fortsättningen.

I morgon förmiddag planerar jag, att jag ska hinna med att gräva färdigt trädgårdslandet, innan jag ska åka till Visby och jobba, sedan är ”höstbruket” klart. Hoppas nu bara att vädret håller sig. Idag har det varit strålande fint, litet blåsigt, men runt 10 grader varmt (fast just nu hör jag att det regnar litet lätt).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Trevliga händelser, Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *