Fel i kassorna på ICA och Konsum / Jag har badat! /Åke på Åland

måndag, juli 11, 2005

Nu må ni tro att det är varmt. Idag har till och med jag ,som är en badkruka, doppat hela mig i Östersjöns soppiga vatten.  Åke har åkt med Bosse och Carina till Åland, så jag är gräsänka ett par dagar.  Jag började den här dagen med att åka till kyrkogården i Fröjel och vattna, sedan tvättade jag några maskiner medan jag vattnade och pysslade i trädgården. En vända på Klinte blev det också. 

Jag var på Konsum och handlade, mest för att jag förra gången fått betala för mycket. Det är så himla trist att det så ofta är fel i deras kassor. Det gäller inte bara Konsum, utan lika mycket, om inte mer, även ICA. Först styr de vårt handlande genom sina extrapriser, vi ska hålla lagret för dem, genom att det ger extra rabatt om man köper flera varor av samma sort och när man sedan kollar sitt kvitto, så har man inte fått den utlovade rabatten. Det är inte pengarna det gäller. Jag klarar att förlora en 5:a, men det är principen. Man ska kunna lita på att man får betala det man ska och varken mer eller mindre.  Jag har faktiskt gått tillbaka en gång när jag fått betala för litet och då blev de helt ställda. "Det var det värsta, det har vi aldrig varit med om, att någon vill betala mer". Men vad då, det är ju lika förbaskat fel. Oj, nu steg visst blodtrycket och nu när det är så varmt!!! Det kan aldrig vara bra. Nog om detta.

Efter lunch åkte jag till Djupvik och solade och badade. Det var jättehärligt. Det var nog inga alger i vattnet, men det var litet släke och mossa, men det gjorde inte så mycket. Man blev avsvalkad i alla fall och duscha gör man ju ändå när man kommer hem.

Ikväll har det varit litet trädgårdsvattning igen och så har jag suttit ute i svalkan och ätit i min ensamhet. Nu har det varit TV och litet daterande en stund och nu väntar sängen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Trevliga händelser, Tyckt o Tänkt. Bokmärk permalänken.