Flygkrasch

Söndagen den 8 juli 2007
Regn och ca 15 grader.

Igår eftermiddag började det regna ordentligt och fram till i morse kom det 15 mm. Efter ett
kortare uppehåll på förmiddagen idag har det nu börjat regna igen. Jag fick ett tips av Bosse om SMHI:s radarprognoser och där kan man följa timme för timme hur lågtrycken förflyttar sig.

När vi satt och åt lunch hörde jag en smäll mot ett av fönstren i vardagsrummet och när jag gick ut för att se vad det var, satt den här trasten på marken nedanför.

Jag misstänker att orsaken till flygkraschen är att han satt i sig för mycket av mina vinbär. Jag har minsann sett att trastarna rustat omkring där i buskarna. Jag lyfte in stackaren under en buske (inte en vinbärsbuske utan en annan), så att den skulle vara lite skyddad mot regnet och tydligen återhämtade den sig, för nu är den borta. Katterna är inne så det är inte de som varit i farten. En och annan trast har de annars ingenting emot.

Vad gör man en sån här grå och trist dag? Vi har varit på Klinte och hämtat DN och den har Åke suttit och läst medan jag löst korsord och lyssnat på “Sommar i P1″ med Michael Treskow. Han var ganska intressant att höra på och musikvalet var lättsamt och lättlyssnat. Nu har Åke en och annan fotbollsmatch att titta på och jag ska surfa runt bland bloggvännerna och se vad som hänt sedan sist.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *