Fönsterputsning och intressant program om Vesuvius

onsdag, augusti 24, 2005

 Så här började dagen, men det var varmt och skönt ute. Jag fixade litet i trädgårdslandet , tog upp löken och la den till tork, rensade litet ogräs  och vattnade  på förmiddagen. Såsmåningom dök  fram och det blev riktigt svettigt.

Igår och idag har jag hållit på med fönsterputsning. Vi har många fönster och igår tog jag dem nere i vardagsrummet och köket och idag har jag putsat dem på övervåningen. Om jag nu har riktig arbetslust i morgon ska jag ta ett tag i salen och kammaren också. Det känns verkligen tillfredsställande när man har rena och blanka rutor. Inte för att det varar så länge. Nu på sommaren är det en massa konstiga insekter som lämnar prickar efter sig överallt.

I kväll satt vi och såg programmet om Pompeji på tv, fast jag tror att vi har sett det förut minst 2 ggr. Det belyser verkligen hur det gick till vid Vesuvius stora utbrott.

Vi har varit i Pompeji flera gånger och det är alltid lika fantastiskt när man kommer dit. De håller hela tiden på och gräver fram mer och mer och förbättrar möjligheterna för turisterna att ta del av alla fynd.  Jag måste rekommendera alla som har möjlighet till det att inte  missa att besöka staden. 

Nu när hösten närmar sig har TV-utbudet blivit bättre igen ocn nya serier startat. Gårdagens första avsnitt av "Kommissionen" var verkligen spännande. Jag är ju litet svag för Loa Falkman! Hoppas fortsättningen blir lika bra. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV o Video o Kultur och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.