Förberedelser inför våren

Igår var jag ute och röjde lite i rabatterna och fick glädja mig åt alla krokus som kom fram när jag tog bort gammalt ris. Jag gav mig på julenarna också, för efter min tuktning i somras såg de inte särskilt vackra ut. Nu får jag ha något annat i den rabatten. Ryggen ömmade lite när jag kom in och jag kände mig lite stel i morse, men det gick över när jag fått röra på mig ett tag.

Nog är det härligt när krokusarna tittar upp

När jag var färdig i täppan tänkte jag gå ut på en promenad, men då kom en granne in och satt och pratade ett bra tag, så det fick vara.

På kvällen var det ett medarbetarmöte på Kupan och då tog jag bilen dit och åkte och handlade lite på samma gång. Jag kom hem precis lagom för att se på Bonusfamiljerna på tv och sen var det gott att få krypa i säng.

I dag har jag varit på Kupan och jobbat på eftermiddagen och på förmiddagen höll jag på och skannade in en massa bilder och dokument för en annan granne. På Kupan förbereder vi också för våren och nu rear vi ut vinterkläderna, för att få hänga in lite fräscha vårkläder i stället. En Rödakors-kasse för 50:- och den får innehålla skor och kläder. Det går förbluffande mycket i en sådan kasse. En kund hade med sig de tomma galgarna till disken och när jag räknade dem var det tolv stycken.

Barbro sorterar och prismärker påskpynt

När jag har fått i mig lite kvällsmat är det dags för tisdagens nästa uppgift, för i kväll är det styrelsemöte i bostadsrättsföreningen. Hoppas att det inte blir alltför långvarigt.

Trevlig tisdagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds Brf, Röda Korset. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Förberedelser inför våren

 1. Du är ju rent otroligt aktiv; jag känner mig som en amöba i jämförelse! Dina grannar måste vara glada att ha dig som granne och hjälp med alla dator-problem!
  Så fina krokus du har; dom vill sig inte alls hos mig. Jag har varit ute en stund idag också och fixat lite i trädgården, man får ta lite i taget, det är tungt arbete…
  Kram, Monica

 2. Gunnel skriver:

  Dina krokusar har kommit mycket längre än mina. Det lyser så fint nu i rabatterna lite varstans. Man känner sig genast lite piggare. Kram

 3. Har inte hunnit med någonting i trädgården på sista tiden TROTS det fina vädret! 👿
  Igår var vi till Visby och veterinären med Santos och då gäller det ju att passa på och uträtta alla ärenden. Det var ett tag sen vi var där, så halva dagen gick. Vi åkte 09.30 och kom hem 14.00 och då var det bara att packa upp och sen börja med middagen….. 🙄
  Men idag har jag varit ut till växthuset och pysslat lite. 😆 Det var över 23 grader och båda ventilationsfönstren var öppna, men jag öppnade även dörren. Hade tänkt ställa ut mina fröplantor, men jag har lite annat att pyssla med idag så det får vänta. Vi ska nämligen ha middagsgäster i morgon och då måste man städa och förbereda lite….. 😆
  KRAM
  Susie

 4. Kicki skriver:

  Så fint med krokusar. Jag har aldrig kommit mig för att plantera några, är överlag dålig på lökväxter.
  Förstår att det kände på ryggen med trädgårdspysslet.
  Du är attan så aktiv, vilket säkert är jättebra, men ändå imponerande.
  Du brukar säga att jag är aktiv, men jag är en riktig soffpotatis jämfört med dig.
  Vad gillar du Bonusfamiljerna? Jag började aldrig titta på den serien.
  Kram/Kicki

 5. Musikanta skriver:

  Du har sannerligen ingen brist på sysselsättning. Och du hinner dessutom med att skriva inlägg varje dag. Inte dåligt! Har mängder av galgar som jag skulle vilja bli av med – bra tips med Kupan. Ska fråga om de behöver några.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Jag vet ju inte hur det är hos er, men här vill vi ha enhetliga galgar, så får vi in några andra modeller säljer vi dem. Dina kommer säkert till nytta.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *