Första varningen

Först ut med julförsändelser i år är Mun- och Fotmålarna. Deras produkter har jag köpt i många år och inte bara för den goda sakens skull utan också för att det de gör är väldigt snyggt.

Men att skicka ut julkort och julklappsadresser redan den 12 oktober?? Jag hinner ju glömma bort var jag har lagt dem innan det blir börjar bli dags, man kanske skulle ta och sända iväg dem redan nu…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Jul och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

14 svar på Första varningen

 1. Frogprincess skriver:

  Jag FÖRSÖKER få i väg mina kort till första advent. Då blir de sedda och inte något i mängden. Har väl inte funkat jättebra de senaste åren….
  Mun och fotmålarnas kort brukar vara jättefina!!!

 2. Skatan skriver:

  Och jag har fått mina från Aktiva synskadade … Visserligen hade jag fått telefonförfrågan först om jag ville ha i år också … men ändå.

  Kram!

  • Ingrid skriver:

   Mun o fotmålarna skickar utan att fråga, men man är inte tvungen varken att betala eller sända i retur. Betalar man inte blir man automatiskt struken till nästa utskick.

 3. ingmarie skriver:

  Jag funderade på att göra julkort själv i år, får se om jag har orken och lusten till det,,,annars så blir det köpta julkort till mina vänner
  ha en bra dag

 4. Pia skriver:

  Visst är det otroligt att de inte kan vänta Hur sugen e man på att tänka på julen redan??

 5. Helena skriver:

  Skicka dom nu så slipper du tänka på det mer 😉

 6. Hejsan Ingrid !

  Dom får jag inte ifrån längre, för jag ringde upp dem och sa att jag tycker det är dumt att dom skickar ut till folk som inte vill betala för dom.Fick ju flera år i rad, så jag hade kvar.Jag köper olika varje år, Barncancerfonden ett år,de var jättespeciella ska fota ett som jag sparade.Fick av flera stort tack för det fina julkortet. Förra året tog jag receptet från Mästerkocken klistrade det på ett från fot+munmålarna, och de som fick det hade lite med maträtten att göra.Deras specialare så att säga.De sa vad Du är påhittig, i år hinner jag inte göra några, om jag inte sätter igång med det snarast. Tack för påminnelsen !

  Trot eller ej.Ny igen från och med idag.Mobiladress.
  http://dipfin167.blogspot.com/

  Kram Majsan

 7. Inger Maryissa skriver:

  Jo, det känns ”lite” tidigt att det skickas ut jukort osv redan nu.
  Och även i butiker har det börjat säljas julsaker.
  Man hinner nästan bli mätt på julen innan den ens börjat 🙂
  Kram

Kommentarer inaktiverade.