Första veckan med sommartid

Måndagen den 30 mars 2009 | 12:10 |

Så har vi gått in i sommartiden på allvar. Det var faktiskt lite trögt att vakna när klockan ringde, även om den gör det ganska sent nu för tiden, 7.30 piper min väckarklocka. Det är mulet och grått och bara ett par grader varmt, men det är utlovat sol i eftermiddag. I allnakku kan man läsa att det är Jåkkus dag och det kan man väl hålla med om. Efter snösmältningen är det verkligen jockigt ute på gården.

Nu på förmiddagen har jag kört några maskiner tvätt och så ringde jag till Ortopedcenter för att fråga om Åkes nya skor var färdiga snart och det visade sig att de blivit klara i fredags, så han fick en tid redan i eftermiddag för provning. En vända till Visby blir det med andra ord om en liten stund.

Igår var vi bjudna till äldste sonen och hans sambo för hon fyllde år och det blev en trevlig stund tillsammans med dem och deras grannar och god smörgårtårta blev vi bjudna på. På kvällen skivade jag bara upp en bit gravlax, kokade några potatisar och gjorde gravlaxsås, så jag slapp verkligen lindrigt undan när det gällde matlagning. Jag tycker i och för sig att det är ganska roligt att laga mat, men ibland är det skönt att kunna ta det lite lätt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *