Första vintermorgonen

Måndagen den 12 november 2007
En kall morgon, -6 grader, men nu vid 9.30-tiden är det bara -1.

Idag när jag slog upp mina violblå och tittade ut var det bara att inse, vintern är här! Igår var det lätta snöbyar till och ifrån och så här ser det ut när jag tittar ut genom fönstret nu.

Visst är det vackert med snö och solsken!

Igår var det Fars dag och det har väl ingen kunnat missa antar jag. Carin och Bosse var här och åt lunch och hade med sig skraplotter och lite annat spännande till Far. Eva och Krister ringde och gratulerade.

På Sicilien är allt bara bra. De har haft regnigt och tråkigt väder ett tag, men igår var det varmt och skönt. På Villa Citrus är det inte så mycket gäster nu i veckorna, men några rum är alltid uthyrda i helgerna, så det rullar på så där lagom. Nu är det bara drygt en månad tills Eva och pojkarna kommer hem. Ett besök som vi verkligen ser fram emot.

Medan maken satt och såg fotboll på TV igår på eftermiddagen passade jag på att fixa med hemsidan. Startsidan har fått några förändringar i layout och utseende. Innehållet är i stort sett detsamma, även om jag rensat bort en del. Som vanligt är jag tacksam för om du säger till om du ser några konstigheter eller fellänkningar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Helger, Väderprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.