Förutsättningarna är helt strålande…

…för att det ska bli en härlig höstdag! Kav lugnt, solsken och -3° är det nu på morgonen. Allting är precis vitt av frost, men den kommer nog att försvinna så fort solen kommer högre upp och börjar värma.

Idag blir det jobb i trädgården, för det gäller att passa på när vår Herre är nådig och ger oss vackert väder. I morgon lär det bli regn igen om DN har rätt.

En rabatt ska tas bort, en del perenner på framsidan ska klippas ner och så ska jag klippa ett par av gräsmattorna där gräset blivit så långt så att det är svårt att räfsa bort löven.

Men först väntar morgonsysslorna och en vända på Klinte. Det är dags för ett besök på återvinningsgården igen.

Ha en fin tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Trädgård. Bokmärk permalänken.

8 svar på Förutsättningarna är helt strålande…

 1. ingmarie skriver:

  Ja det ser ut att bli en strålande solig dag idag, frosten ligger så vackert på marken och det är nu en minus ute
  Ha en fin dag vännen…kram

 2. Ailas skriver:

  Vacker bild!

  Samma typ av väder här, var ordentligt med frost i natt men nu skiner solen så vackert. Jag borde fixa med mina utekrukor lite, blommorna är föredettingar numera… Det känns vemodigt för jag har otroligt svårt att acceptera vinterns snara ankomst. 🙁

  Arbeta inte för hårt bara, sådant brukar man få betala.

  Kram

  • Ingrid skriver:

   Jag såg just när jag gick in att krysantemumbollen som jag fick av Åke i årsdagspresent har gjort sitt för att pryda ingången. Jag gör nog ett försök och klipper ner den och sätter den i en rabatt, så får vi se om den kan tänka sig att blomma nästa höst.

 3. Elisabeth skriver:

  Oj, vilken vacker trädgård du har! Jag kan förstå att det är mycket att stå i så här års. Kratta bara inte för mycket, så du får värkande axlar och armar. För då är det svårt att hålla i en bok, och det vore ju synd.

 4. Skatan skriver:

  Jag önskar dig detsamma … och det ser du ju ut att få. Här är det strålande väder också och det är ju bara att njuta så länge det varar.

  Kram!

Kommentarer inaktiverade.