Fototriss del 234: Så här ser det ut där jag är

VECKANS TEMA…
… SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR.
Ja, hur ser hösten ut hos er? Är det lika färgsprakande vackert som hos mig eller har löven redan singlat ner från träden? Ta en höstpromenad och dokumentera hur det ser ut hos dig här och nu och dela sen med dig av dina bilder i en höstig Fototriss.

Så lyder Helenas utmaning.

Igår blev det inte av att gå ut och dokumentera hösten, men nu i eftermiddag har jag varit ute på en promenad. Jag tog nya vinterjackan på och det var totalt fel, för den var alldeles för varm. Det är ju faktiskt ingen kyla ännu! Mulet och disigt har det varit hela dagen, men uppehåll i alla fall.

De här fotona tog jag på min Klintevända:


De gula rosorna blommar fortfarande utanför Backérska huset

Huset där farmor och farfar bodde och sedan kusin Göran och hans föräldrar

Hemma i Vallekvior igen

Här kan du få se i bilder hur långt hösten kommit runt om i Sverige.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Fototriss, Klintehamn. Bokmärk permalänken.

26 svar på Fototriss del 234: Så här ser det ut där jag är

 1. Gerd skriver:

  Det var vackert, där du bor! Och första bilden, gud, vilken vacker och stor ros, MYCKET effektfullt!
  *tummen upp*
  Kram, Gerd♥

 2. Skogsnuvan skriver:

  Den gula rosen var då väldigt vacker och jag ser att det är mer löv kvar men det är fint här också och varmt och skönt. Kvällssolen gör sjön till guld och det är så fint

 3. Annika skriver:

  Hej. Vilka underbara färger. Tycker vi har väldigt mycket av den gula här hos oss. Men vad fint att den vackra rosen blommor fortfarande. Ha bu en fortsatt fin vecka. Hej svejs.

 4. Znogge skriver:

  Den gula rosen blommar som om det vore mitt i sommaren men övriga löv avslöjar… En härlig höstdag här men nu på kvällen känns det betydligt svalare.

  Kram och trevlig kväll

 5. Gunvor skriver:

  Härliga färger hos dej på Gotland med. Ungefär lika som hos mej i Hälsingland. Vilken härlig höst vi haft. Skulle önska att den varade hela november också, men så blir det nog inte.

 6. Connie Tornevall skriver:

  Underbar triss, klara vackra färger! Rosen är skön och vägen bort mot de gulnande träden. Även byggnaden omringad av allt det röda är också vacker. En triss jag gillar mycket!

 7. TantGlad skriver:

  Hösten ÄR ju bara för vacker och underbar med alla dess färger. Så fina bilder som du har tagit. Man bara njuter av det.
  Ha en fortsatt fin vecka nu!
  Tjingeling! 😀

 8. Kicki skriver:

  Så vackra höstbilder!
  Här hotar SMHI med snö torsdag fredag, hoppas dom har fel.
  TVserien Bron följer jag också, det är den enda serie jag tittar på. Konstigt att en så osocial människa kan bli polis men hon spelar rollen väldigt bra.
  Kram/Kicki

 9. Charlotte skriver:

  Så vackra höst bilder. Kram

 10. Jah Hollis skriver:

  Fina höstbilder i din triss, speciellt rosen som ser gigantisk ut ur det perspektivet. Och någon snö har vi inte fått ännu, fastän det var visst många som trodde det när de såg min bild från ishallen. Ha det fint på Gotland. 8)

 11. Beppan skriver:

  Både sommar och höst hos dig ser jag!
  Blommande rosor samtidigt som vissa av träden
  sprakar av höstfärger. Vackert!

 12. Birgitta skriver:

  Läckert att rosorna blommar fortfarande! Och visst är det höst. Men färgerna är så vackra nu. Om en månad är det både mörkt och grått – så man får passa på att njuta.

 13. Suss skriver:

  Så otroligt vackert att jag nästan blir förstenad. Här är alla rosor fint och jämt toppade av några fyrfota vänner (?) från skogen. Nästa år ska vi hägna in! KRAM!

Kommentarer inaktiverade.