Frågan är….

…om jag ska gardera mig och dra ur alla kablar innan innan jag går till sängs. Eller om jag ska vänta och se vad det blir av det där stora svarta sjoket med blixtar som ligger precis öster om Gotland. Jag drar nog ur antenn- och elkabeln till TV:n i alla fall, så slipper jag göra det ifall ovädret skulle bryta loss.

Regn vill vi ju ha, men inte åska, men man får väl ta det onda med det goda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Väder och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Frågan är….

 1. Viola skriver:

  Det kan vara säkert att dra ut kablarna, vilket vi alltid gjorde när vi bodde på landet.
  I stan känner jag mig inte så berörd när det åskar. Än finns inget åskväder här men det är kvavt. Lite regn skulle nog en del bli glada åt.
  Ha det bra.
  Viola

 2. Godmorning och hejsan !

  Det blidde ingen sovmorgon, istället vaknade jag rent av för tidigt.Kl.3.45 sen gick det bara inte svetten rann från hårfästet i pannan, som den värsta klimakteriesvett.Lika bra gå upp.Men jag bara snurrar runt och vet knappt vad jag sysslar med,lika bra göra mig i ordning, så allt är klart tills Melodikrysset börjar tänkte jag då klockan 4. Nu 7.13 när jag skriver detta, hade varit lagom att vakna.Om det inte var så klibbigt ute, skulle jag ta en runda.Men blev sittandes har i campingstolen framför datorn.Oroande över vad jag gett mig in i.Du kan läsa i mitt inlägg.
  Hoppas jag inte får ångra mig.Och surt kommer efter.

  Det blir nog en bra dag trots lite konstigt väder.Blev det någon åska i natt, jag hör ju inte det.23.1 ute,21.9 inne.

  Kvällen igår sken det upp och det var så skönt med en stavgångspromenad,längre än jag brukar.Då brände jag säkert några kalorier.

  ha en fin helg vad som är kvar av den.

  Kram Majsan

  • Ingrid skriver:

   Stackars dig som haft en så orolig morgon. Jag kommer och hälsar på hos dig så får jag se vad det rör sig om.
   Kram!!

   • Nu har jag bestämt mig, ändrat tvättdag och far i morgon till stan och avslutar det nya kontraktet,förlängning men utan rosa telefon som inte håller måttet.Jag menar den har inta alla funktioner som jag behöver.Undrar vad jag tänkte på, hade ju ingen talan.Han bara fixade, fast jag sa flera ggr.att jag hade en mobilblogg på Blogger.Han blev ju impad av det, men lyssnade säkert inte på vad jag sa.Har allt i behåll.Däremot finner jag inte handboken till mobilen som är ibruk,som jag letat.Fick ladda ner den från Sony men bara på engelska, så mycket begriper jag inte.Vill ha det på svenska.
    Nu vet Du jag gör som Du TYCKTE.Bra va´!

    kram

 3. Ama de casa skriver:

  Åska på håll är ju lite mysigt. På LÅNGT håll, alltså 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *