Fredag

Det har varit en solig och fin dag och eftersom det var fredag tog jag en sväng med snabeldraken på förmiddagen. Den är faktiskt riktigt lätthanterlig och trevlig min nya röda dammsugare.

Efter lunch var jag ute och klippte gräset som vuxit väldigt den sista tiden efter allt regnande. Det var faktiskt så långt att jag blev tvungen att kratta bort gräsklippet för att det skulle se snyggt ut.

Sen kom Kerstin och Hassine hit och vi drack en kopp kaffe och satt ute och pratade ett tag. När det började bli lite svalt ute i skuggan åkte vi till Klinte Kläder där ägaren firade sin 41-årsdag med att lämna 41% i rabatt. Jag köpte mig en ny blus och ett par shorts och Hassine fyndade både ett par jeans och en skjorta.

I kväll har Kerstin bjudit mig och Bosse o Carina på middag på Stenstugu, en härlig pasta med Karl Johan-svamp och spenat, god ost och fruktsallad och glass.

I morgon ska vi åka på Slite Marknad om vädret tillåter. Jag har aldrig varit på den marknaden, så det blir en ny erfarenhet.

Ha en riktigt trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bortbjuden, Stenstugu. Bokmärk permalänken.

14 svar på Fredag

 1. Skogsnuvan skriver:

  Verkar som om du har haft fullt upp idag med både städning och mat och annat. Kul

 2. Znogge skriver:

  Pasta är bara så gott! Kan varieras i det oändliga.

  Kram

 3. Agneta skriver:

  God kväll, Ingrid!
  Så trevligt du har det 🙂
  God mat i gott sällskap! Så lite nya kläder också med riktigt bra rabatt 🙂
  Som jag tidigare sagt så gillar jag den butiken som har mycket snygga kläder.

  Hoppas ni kommer iväg till marknaden i morgon då du aldrig varit där.
  Tänk ändå så många platser det finns i ”närområdet” som man faktiskt aldrig besöker. men resa utrikes däremot är vi svenskar duktiga på att göra.
  Det ena utesluter ju inte det andra men ändå…
  Trevlig helg, Ingrid!
  Kram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Visst finns det väldigt mycket i närområdet som det aldrig blir av att besöka. Det har jag märkt nu när jag varit med i SPF ett tag. Vi har gjort besök på många ställen som jag inte känt tlll sedan tidigare,
   Kram

 4. ulla laiho skriver:

  Snabeldrake – den var rolig, har inte hört denna beteckning tidigare.

  Förra inlägget var en tankeväckare. Visst var det mindre elektriskt förr. Barnlekarna är på något sätt allvarligare numera – de har organiserats i olika föreningsverksamheter, fotboll, ishockey, innebandy, hästridning etc. Där finns även kamratskapet men i en utvald gemenskap med samma intressen.

 5. Eleonora skriver:

  Så trevligt att du har kär syster m make på besök igen! Ni har det gott där nere på Gotland och underbart att du har de dina så nära. Fin bild på Åke i din header! Varm, glad och trösterik!
  Fortsatt god eftersommar önskar jag dig,
  Kram från Eleonora

 6. Kraka skriver:

  Har precis kommit hem för en längre tid. Katterna är överlyckliga, även om de inte lidigt någon nöd under min sons beskydd. Nu ska vi ge oss ut och äta middag (sonen och jag, inte katterna). Imorgon ska Popsy få sig ett ordentligt skrovmål, golven är fulla av mat lämplig för en snabeldrake.
  Ha en trevlig lördagskväll!
  Kram

 7. Lambergsfrua skriver:

  Så trevligt det låter med klädfynd och trivsam samvaro med kära släkten och god mat.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *