Fredag – Rune Andersson

Nej, det vill sig inte! Det blev inget regn i natt heller och i dag skiner solen så vackert igen. På förmiddagen gjorde jag som alla andra tanter lär göra på fredagarna; gick runt med dammvippa och dammsugaren. Till lunch stekte jag flundror. Jag hade inte riktigt lust till det igår kväll, utan då tog jag mig bara en tallrik yoghurt. Flundrorna var lika goda som jag förväntat mig och de jag inte åt upp la jag in i ättikslag, precis som man gör med strömmingsflundror.

Sen la jag mig i solstolen och lyssnade på dagens sommarpratare, Rune Andersson; ingenjör, entreprenör, vd, styrelseordförande, egenföretagare. Han berättade om den klassresa han gjort från barndomen på ett litet lantbruk i Blekinge till den position i näringslivet han har idag. Var det intressant? Njaa, jag kroknade efter ett tag, för det var ganska torrt och tråkigt, men han är ursäktad, för han spelade jättebra musik och avslutade med det han vill ha med på sin begravning, nämligen Frank Sinatras My Way.
Prat: ♥♥♥ Musik: ♪♪♪♪♪

Husarknapp

Det var varmt ute i solskenet, så jag låg inte i solstolen så länge, utan flyttade in i skuggan. Nu ska jag ta mig en promenad, så att jag får ”sträcka ut” lite. Ryggen är lite småbesvärlig och det brukar hjälpa att röra på sig.

Trevlig fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Matprat, Odvalds, Sommar i P1 2017. Bokmärk permalänken.

12 svar på Fredag – Rune Andersson

 1. Jenny skriver:

  Hej i sommar värmen! Jag ville bara lämna ett litet avtryck från mig, en 41 årig Kalmar tjej som hittade till din sida för ganska länge sedan när jag sökte något recept. Brukar gå in och kika ibland hos dig! Ha det så gott! // Jenny

 2. Znogge skriver:

  Bra musik kan hjälpa upp mycket men önskvärt vore om sommarprataren också var intressant 😉

  kram och ha en bra kväll!

 3. Geddfish skriver:

  Här har det regnat i natt och ska komma mer i morgon, men det hjälper ju inte dig. Här är också väldigt torrt.
  Jag nyttjar gärna solstolen, men med en bok eller stickning i hand, eller så slumrar jag en stund.
  Fredagskram, Gerd

 4. Här började dagen med soligt och fint väder, men tror du inte att det kom en rejäl regnskur vid lunchtid? Man får passa på att vara ute när det är uppehållsväder…
  Sola gör jag aldrig, men jag sitter gärna i skuggan!
  Det lät ju trevligt med musiken idag, jag tror att vi har lite samma musiksmak?
  Min favorit-begravningsmusik (kan man säga så…) är ”Smile”. Lyssna på texten till den, så förstår du vad jag menar! Hörde den på en nära väns begravning och blev förvånad.
  Ha en fin helg, kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Det är härligt när man är dagledig och kan ta vara på de fina stunderna. Jag skulle också kunna tänka mig Smile faktiskt.
   Ha en fin helg själv Monica!
   Kram

 5. … och blomsterprakt här också 🙂
  Läser din blogg baklänges!

 6. Elisabeth skriver:

  S¨åg skönt ut att fötterna stack fram i solen. Vi hade också soligt och fint i fredags, men jag håller mig gärna i skuggan. Värmen är skön, men solen blir för intensiv och jagtappar orken.

Kommentarer inaktiverade.