…kommer att gå till historien som en riktigt svart dag. Jag har lyssnat på radio hela morgonen och förmiddagen idag om det hemska dådet i Paris i natt, där 128 oskyldiga människor har dödats i en samordnad aktion, utförd av IS, den Islamiska staten, som säger att attacken är en hämnd för Frankrikes anfall på deras ”syriska bröder”. Inte anade jag detta när jag gick till sängs igår kväll!

Jag vet ju inte om de 150 asylsökande, som var med färjan till Gotland igår, kommer från just Syrien, men man inser vad det är de flyr ifrån och det är helt klart att det inte är säkert någonstans i världen just nu.

Det regnade i morse, men just nu tittar solen fram och det är blå himmel mellan molnen. I min kökshörna har rosettkudden slagit ut helt under de dagar jag varit borta. På hyllan under den har jag olika örter och längst ner ett par amplar med ljung. Bilden är klickbar!

Morgonen har jag som sagt ägnat åt radiolyssnande, men jag har tagit mig en dusch också och tvättat håret, för i kväll ska jag till Skolgården i Fröjel där Hembygdsföreningen ordnar en Italiensk afton. Eva och Claudio ska vara med och berätta om Sicilien och Claudio ska givetvis spela och sjunga.

Jag hoppas att även du har något trevligt att se fram emot denna dag då det känns lite mörkt och dystert med tanke på det hemska som hänt i Paris.

Trevlig lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...