Fredagen i korthet

Grått, regnigt och trist väder hela dagen. Jag hade tänkt städa, men lusten gick av mig totalt. Nu har jag städningen kvar tills i morgon. Den som spar han har!

I stället för fredagsstädningen blev det en tur till Hemse, för makens röjaggregat hade gått sönder och skulle på reparation. Inte ens en så enkel sak går att fixa i Klintehamn.

Kvällen har tillbringats framför TV:n där vi sett på Doobidoo, där Hans Rosenfeldt briljerade. Och nu ser/lyssnar jag på en film på SVT1, Offside, som jag sett en gång förut.

Så nu stänger jag av TV-apparaten och datorn och går till sängs. För jag är trött efter en sällsynt innehållslös och tråkig fredag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Kropp o Själ och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Fredagen i korthet

 1. Tove skriver:

  En vanlig dag med andra ord.
  Trevlig helg!

 2. Znogge skriver:

  Då hoppas jag att lördagen blir trevligare på alla vis!

  Kram

 3. Gunnar skriver:

  Hej

  Jag har ändrat min syn på ålder när jag kan följa hustruns morbröder som nu är 90 och 95. Jag bor med dom under veckorna. Dom är pigga o krya. Tror att tiden från 70 till 80 år är en av dom bästa.

  Här är det inomhusväder idag. Kanske blir det en sväng till Apple-center för att kolla på ipad med mera.

 4. Hej kära Ingrid !

  Tyckt Du att Din Fredag var tråkig, så var min ännu tråkigare.Den blir vad man gör den till.Du med alla Dina ordspråk.Man får inte roligare än man gör sig. Var det så? Jag gick som sagt i väntans tider,på ett frysskåp som aldrig levererades för det hade blivit transportskadat.Nu skrev jag till min svärson,kanske han kan hjälpa sim svärmor.Han har fastigheter i Sörmland o.en fastighetsskötarfirma Kåhres Service. Jag rådfrågar honom om han kan hjälpa mig på något sätt. Mutar med middag för hela familjen.Så nu går jag in i en ny väntan.

  Hur får Du till alla små gubbar och figurer,det är så kul.Fast min figur är blä!

  • Ingrid skriver:

   Det är gott när man kan få hjälp, jag har en son som helt klart är mutbar om man drar till med en middag när man behöver hjälp,

   De här som gubbarna i kommentarerna dyker upp av sig själva, men de i inläggen är smilisar som jag hittat på nätet.

 5. Doris skriver:

  Jag har tittat på tre avsnitt av Doobidoo i natt, älskar det programmet, och jag håller med dig om att Hans Rosenfeldt briljerade.
  Önskar dig en skön helg, kram, Doris

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *