Fredagsfärger – Gult o Brunt

3º Med lite god vilja kan man säga att det är växlande molnighet, för det finns vissa gluggar i molntäcket och solen glimtar till då och då den här ruskiga dagen. Det är ju fredagen den 13:de, en dag som är fruktad av en viss person i min närhet. Och just den här dagen ska vi på begravning. Det är bara att hoppas att allt går bra och att vi inte snubblar på vägen in till kyrkan eller tappar tårtbiten i knät vid minnesstunden efteråt.

Nu ska jag gå och ta en dusch, fixa till håret och sedan ska jag åka på Klinte och köpa en blomma som jag ska ha att lägga på kistan vid avskedceremonin. Vi har valt att sätta in en slant på önskat konto i stället för att köpa dyra blommor. Då kommer förhoppningsvis pengarna till nytta.


Fredag innebär Fredagsfärger och det var ju tur att Farsdagspresenten ännu inte är uppäten. Kartongen finns i alla fall kvar och där hittade jag de eftersökta färgerna.

Om du mot förmodan skulle känna behov av att se det här ganska fantasilösa bidraget i större upplaga är det bara att klicka på bilden.

Fler som letat fram brun/gula bilder hittar du HÄR.
Om du gillar Livet på Stenstugu, så är jag tacksam över din röst i bloggtävlingen, du hittar min blogg under Övrigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *