Friskvårdspromenad

I dag var det premiär för Röda Korsets friskvårdspromenad och det var många som ställde upp. Vi var åtta stycken i gänget jag gick tillsammans med och hur många de andra var är jag lite osäker på, men kamraterna som skötte kaférörelsen på förmiddagen hade fullt upp. Elva räkmackor skulle de tillverka tills vi kom tillbaka.

Nu ska det här bli en återkommande aktivitet och varje tisdag kl 10.00 är det samling, men räkmackor serveras bara sista tisdagen i varje månad, övriga dagar får man beställa något annat till kaffet.

Jag hann äta och åka hem och snygga till mig lite innan det var dags att åka och jobba, så det klaffade bra. Vi har haft bra med kunder på eftermiddagen också och då är det roligt. Och roligt är det när man ser att dagskassan är långt utöver det vanliga.

Nu väntar en vilsam kväll i tv-soffan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Röda Korset. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Friskvårdspromenad

 1. wiolettan skriver:

  Så trevligt att vandra tillsammans så där. Går du med stavar också? Jag har försökt för ett bra tag sedan, men gick si så där. Ovanan kan jag tänka mig att det var.
  Härligt att ni fick in lite slantar, att försäljningen gick bra, känns bättre så, lite roligare.
  Trevlig kväll i soffan.
  Kram!

 2. Vonne skriver:

  Lättare komma igång med vandring om man är några stycken. Hoppas mackan smakade bra och på det en dagskassa du kände dig nöjd med. Toppdag med andra ord, det är du värd! Kram

 3. Musikanta skriver:

  Trevlig att ha en gemensam aktivitet inplanerad varje vecka. Som dessutom inte kräver något jobb innan. Sen är det ju nyttigt både för kropp och själ med en promenad.
  Kram1

  • Ingrid skriver:

   Nej, att ta en promenad kräver ju inte så mycket och får man sedan sitta ner och dricka en kopp kaffe efteråt tillsammans med de andra gör det så mycket trevligare.
   Kram

 4. Znogge skriver:

  Bara att gratulera till en härlig promenad, räkmacka och klirr i kassan. Det är helt klart en fördel när man är några stycken som gör aktiviteten tillsammans.

  Kram och god kväll!

 5. Ditt namn skriver:

  Det blev ingen promenad för oss idag, men vi hann hem till musiken på biblioteket i alla fall. Mina värden var bra, ingen markering nere i det rosa fältet så jag är nöjd. Får se om läkaren tycker jag ska fortsätta äta kalktabletter. När vi kom hem ringde telefonen och tandläkaren undrade om maken kunde komma i morgon kl. 08.00 så nu blir det ytterligare en tidig morgon.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Musiken på biblioteket missar jag alltid för den är på tisdagar, men det kom in några till oss som varit där och de sa att det varit jättebra i dag.
   Jag ska också till stan i morgon men bra mycket senare. Det är dags att kolla synen,
   Kram

 6. Visst är det roligare att promenera om man har någon att gå och småprata med! Jag går ju oftast med min syster och hennes hundar, men det är inte alltid våra tider klaffar, så då går jag själv. Om jag nu inte får med mig maken, men han är svårövertalad…
  Huvudsaken är ju att man kommer ut lite och rör på sig och får luft och ljus! Det behöver man mycket efter den långa mörka tiden.
  Förstår att det är roligare att jobba när det blir klirr i kassan!
  Kram, Monica

 7. Gunnel skriver:

  Härligt att kunna förena nytta med nöje. Jag har stavar som jag har testat, men mina armar och ben vill inte svänga i takt, så jag har satt undan dem. Kanske gör jag ett nytt försök till våren. Kram

 8. Det är alltid trevligt att ha sällskap på sina prommisar, själv går jag med hunden – och pratar högt! 😉 Och han svarar på sitt sätt!! 😆
  KRAM
  Susie

 9. Skogsnuvan skriver:

  Vilken bra grej att gå tillsammans. Det är ju mycket roligare då än att gå själv. Nu har Kinabror och hunden Jack kommit hem och det känns fint. Det är 17 grader kallt och jag väntar på revisorn för vägföreningen som skulle komma klockan 10 men han har väl missat det skulle jag tro.Gubbar är gubbar

 10. Lambergsfrua skriver:

  Vilket bra initiativ med friskvårdspromenader! årt SPF ordnar det en gång i veckan men vi är för sega på morgnarna för att delat. Här är det också kl. 10… Så vi vi får stavtrava i egen regi.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 11. anna/notonmusic skriver:

  Vilken belöning! Perfekt upplägg! När vi har stormöte på jobbet kl 9.00 brukar det vankas frukost efteråt med kokta ägg, smörgåsar och gott pålägg. Då brukar jag av just den anledningen ta en långpromenad på morgonen. Då smakar frukosten ännu bättre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *