Fy på Grållen – Bloggen

Våra katter är så olika. Svarten ligger inne och trycker hela dagarna och är bara uppe då och då och äter. Grållen däremot är hela tiden på gång. Han är ute flera gånger om dagen och sitter på muspass ute i snön. Möss finns det uppenbarligen under snön vid fågelbordet och i snödrivan på andra sidan grusgången också, för där är han och gräver ibland.

Trots att katterna nu är snart 11 år gamla kan de fara fram som kattungar och busa, speciellt Grållen. Nu när det är vinter och kallt hänger jag upp ett draperi i trappuppgången för att vi ska få behålla den goda värmen i vardagsrummet och det draperiet kan Grållen absolut inte låta vara i fred.Fransarna blir tunnare och tunnare!

Hur upplever du min blogg? Är den långsam och trögladdad? Det är nämligen så jag upplever den. Det tar jättelång tid för mig att ladda upp bilder och när jag ska svara på kommentarer får jag göra något annat medan jag väntar på att svaret ska uppdateras. Nu har jag plockat bort några widgetar men tycker inte att det blivit så mycket bättre.

Jag vet inte om jag ska ta en vända till med One.com´s support eller om jag helt enkelt ska byta antingen webbhotell eller blogg. Det känns onekligen lite tråkigt. Widgetarna jag har plockat bort är ju sådant som jag vill ha för min egen skull och det har fungerat hyfsat tills nu på senaste tiden. Hör av dig om du har någon synpunkt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Katterna och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

32 svar på Fy på Grållen – Bloggen

 1. ingmarie skriver:

  Hejsan

  ja du din blogg är det svårt att komma in på det tog nästan hela fem minuter att komma hit till att skriva, det måste du göra något åt 🙂
  jag har bloggtorka just nu vet inte vad jag ska skriva om, hos mig händer det inte så mycket som hos dig…..
  ha en bra onsdag vännen

 2. Pia skriver:

  Jag har suttit och väntat minst 10 min för att kommentera . Lite snabbare gick det att komma in till bloggen Hoppas det löser sig för det är ganska så störigt att behöva vänta så pass länge . det är väl härligt att ha en katt av varje sort en buse och en lite lugn . Mina prickar är oxå så Det är inte så konstigt att Wilma har Vilda Wilma som smeknamn Allt har en orsak 😉 ha en bra dag 😀

 3. Frogprincess skriver:

  Jag har faktiskt inte haft några problem att komma in på din blogg, eller att kommentera.
  Hoppas att det löser sig och bara är tillfälligt.

  Härligt med busiga katter. Visst kan de även om de blir äldre 🙂

  Ha en fin dag!

 4. Rosita skriver:

  Jag har inte några problem med din blogg.
  Kul med katter,tyvärr så har vi bara ladugårdskatter,jag har lite allergi så det gäller att umgås lite lagom med dem.

 5. Janne skriver:

  Hallå ! Jaha katterna är 11 år och busar. Tänk då på mig som är snart 47 i Juni som gör rackartyg och tittar på unga flickor det är inte bättre det. GAPSKRATTAR !! Ha en fin dag nu !

 6. Elisabeth skriver:

  Det var inga bekymmer att komma in på din blogg. Däremot fick jag vänta några minuter för att kunna skriva den är kommentaren.
  Kul att läsa om och få se din busiga katt. Ha dé!

 7. Sylvia skriver:

  Hejsan!
  Nu gick det någorlunda bra. Fick vänta en minut kanske innan kommentaren uppdaterade sig. Tidigare idag tog det väldigt lång tid för att få upp kommentaren och då avbröt jag det hela. Nu har jag klickat runt på bloggen och det funkade bra. Hoppas det ordnar sig för dig. Jobbigt när det går för långsamt.

  Så härliga katter du har och kul att de är olika till sinnet.
  Kram Sylvia

  • Ingrid skriver:

   Jag fattar inte vad det är som händer, för nu går det hur bra som helst att uppdatera. Det kan ju inte vara bloggen det är något fel på, det måste bero på One.com och deras serverproblem 🙁

 8. Ia skriver:

  Inga problem just nu…men jag har ju inte varit någon trogen läsare sista tiden….jag har ju VAB’at som bekant 😉 (Vård Av Blivande)
  Däremot tycker jag att hela bloggvärlden har varit lite trög i den mån jag surfat runt i den…kanske vintern som segar ner inte bara människorna utan också bloggarna?! *skojas*

  Sorken lär ju trivas bra under snön och ställa till massor av förtret så det är ju jättebra om Grållen håller undan 😉

  • Ingrid skriver:

   Ja, kanske är det så att både bloggarna och bloggarna är lite vintertrötta 😉

   Sork lär det ju inte ska finnas på Gotland, inte i den mindre upplagan i alla fall, men det finns ju möss.

   • Ia skriver:

    Lustigt…när jag skrev detta om sork så var det nåt som ”skrapade” i bakhuvudet om att det inte fanns sork på Gotland men tänkte att så ”söta” varelser måste väl finnas på Sårkön 😉

    Men…då kan Ni skatta Er lyckliga för det är så inga roliga djur. Blomlökar är hårdvaluta för dom så det gäller att se till att bara plantera lök som smakar illa för sork. Varje vår så börjar Kajsa med att utrota sorkbeståndet i torpet, hon kna komma hem med 5 i timmen men efter en vecka så verkar dom ta slut….men återvänder förstås under vintern 😉

 9. Skatan skriver:

  Ibland är din blogg riktigt trög … men inte just idag. Så … jag vet inte. Själv har jag också mycket widgets och tycker att det är kul men vet förstås att bloggen kan bli trögare då … så jag micklar och macklar, tar bort och lägger till.

  Du får väl kanske snacka med One.com i alla fall.

  Visst är ens husdjur underbara personligheter. Du har två härliga katter … jag har en hund min egen älskade StinaFna. Visst ger de livet en riktig guldkant. Och … man är oreserverat älskad … vilket inte är det sämsta 🙂

  Kram

  • Ingrid skriver:

   One.com erkänner att de har krångel med den server där min domän är placerad, men att de jobbar på att fixa det, man får väl hoppas att det blir bättre.

   Annars får jag kanske testa hur Livet på Stenstugu fungerar, det är en tidigare version av WP och den hade jag aldrig några problem med. Jag kanske får gå tillbaka till den??

 10. Lambergsfrua skriver:

  Hej igen Ingrid!
  Jag har inga problem att komma in på din blogg, inte heller att skriva kommentarer, däremot att kunna skicka det jag skrivit. Jag vet inte ens om kommentaren jag skrev till ditt senaste inlägg verkligen kom iväg.

  Kram,
  Lambergsfrua

 11. Lambergsfrua skriver:

  Glömde – era katter är hur söta som helst 🙂

 12. Madde skriver:

  Bloggen är lite trög att ladda upp, tycker jag…
  Jag har ändå en ny dator och får dubbelklicka två, tre ggr innan det händer något.
  Ska man lämna bloggen är det samma sak, däremot har jag aldrig problem med när man lämnar kommentarer.
  Tack för din kommentar igår, idag har jag varit värkfri igen.
  Jag måste lära mig att ta det lugnt, men har SVÅRT med det ;D
  Kramkram Madde

 13. skogsnuvan skriver:

  Tycker nog att den blivit lite långsammare på sista tiden.
  Katter är personligheter. Min Oskar är ute långa stunder varje dag och gräver sig ner i snön för att fånga möss. Han är en tuffing men också väldigt kelsjuk och vänlig när han vill.

  • Ingrid skriver:

   Det har varit krångel till och ifrån sedan före jul 🙁
   Kul att höra att Oskar också är ute i snön och jagar. Grållen är världens gulligaste och keligaste och det är Svarten också förresten, men han föredrar Åke. Vi sitter här på kvällarna med varsin katt, kan man ha det bättre 🙂

 14. Hejsan Ingrid !
  Nej, nu tycker jag inte att det är några problem,widget, är det de där små söta varelserna på gmail som finns där,annars vet jag inte.
  Tänk i början trodde jag Dina katter var hästar, av namnen så att säga.Fast det är väl få förunnat att få ha en häst i knät, ska vara Anki i så fall,kan ha Torsten på ena knät o.Pärla på det andra.Gulligt.

  Jag har ingenting att skriva om.Tur jag har över 100 bloggar att läsa, bara det tar sin lilla tid.Och sen skriva lite på var och en.

  Kram Majsan

  • Ingrid skriver:

   Widgetar är den information som finns i sidlisterna på bloggen.

   Du är en fligit bloggläsare och duktig på att kommentera, det är uppskattat, det ska du veta 🙂

 15. Inger Maryissa skriver:

  Ja, kissar kan verkligen vara busiga och speciellt om de är två och triggar varandra
  och ofta är de på saker som de inte ska röra…det är som om det är just därför…för att retas 😉
  Dom är roliga de små liven. och mysiga bilder
  Jo, ibland har din blogg varit lite trögladdad…men just nu gick det väldigt bra
  Kram

Kommentarer inaktiverade.