Fy vilken hemsk natt!

Snuvigt, hostigt och allmänt besvärligt har det varit i natt. Tankarna malde och malde, som de ju ofta gör när man inte kan sova, tinnitusen tjöt i öronen och pulsen var så hög att jag inte kunde ligga på rygg, för då dunkade det i huvudet så hela kudden vibrerade. Det enda rogivande var makens stilla snusande i sängen bredvid. När klockan var tre hade jag ännu inte somnat, men så helt plötsligt var den sex, så lite sova blev det i allla fall.

Idag skiner solen så vackert, lite moln är det här och där, men det ser ut att kunna bli en fin dag. Maken ska åka med en granne och titta på en plöjningstävling nu på förmiddagen. Ungdomarna har jag inte sett något av ännu. Jag hoppas att de mår bra! Gaetano var ganska snuvig igår, men en iprén fick honom att känna sig bättre.

Olle Hedberg gick vidare igår kväll i Idol. Det är så roligt att ha en gotlänning att hålla tummarna för. Han fick tittarnas wildcard, så uppenbarligen är han ganska populär. Och enligt Expressen är han en av läsarnas favoriter också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hälsan, TV och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

15 svar på Fy vilken hemsk natt!

 1. Znogge skriver:

  Hoppas att ni känner er bättre i dag hela gänget. Retfullt att åka på förkylningar just när ni har barnbarnet på besök. Men vilken förkylning frågar först?

  Kram och krya på er!

 2. Hejsan Ingrid !
  Tusan att Du skulle bli smittad.Visst är det för jävligt med tinnitus,usch jag har besvärats med det i över 20 år.Bullrig miljö, discomusik o.annat.Inte blir det bättre med hörapp.

  Samma väder här.Underbara dagar har det varit.Höppas det håller sig så här.Vi behöver inget regn på hösten för snart kommer ju det vita kalla blöta i alla fall.

  Hoppas Du kryar på Dig. Kram Majsan

 3. eva skriver:

  Hej,

  hoppas verkligen att dagen blir bättre än natten, du tar väl någon medicin mot förkylningen och febern ! Tur att pappa är piggare i alla fall. Ta det nu lungt idag och försök att vila lite.

  kramar
  eva

 4. Eleonora skriver:

  Jag känner verkligen starkt för dig nu. Stackars lilla Ingrid som fått den eländiga virusen. Hoppas nu bara att du inte behöver dras med den så länge som jag gjorde. Äntligen – efter mer än 4 veckor – kan jag säga att jag mår bra, inte toppen, men bra.

  Tänk att jag glömmer bort att se på Idol. Programmet har väl förlorat sin charm antar jag. Har hittat till kanal 8 – sittar ofta på den.

  Trevlig helg och hoppas du får sova bättre i natt. Kram på dig vännen.

 5. Madde skriver:

  Krya på dig!!!
  Själv har jag också sovit som en kratta inatt på jobbet, fast pga av FESTANDE GRANNAR.
  Vi lär nog båda två somna rätt tidigt ikväll misstänker jag ;D
  Jag vill HELST sova nu, har hinkat i mig baljvis med kaffi, men det hjälper inte ett dugg.
  Hoppas du piggnar på dig tills imorgon. Kramar Madde

 6. Inger Maryissa skriver:

  Jobbigt med förkylningar, och oftast är det värst på natten med hostan och snuvan.
  och att dessutom ha tinnitus måste vara jätte-jobbigt.
  Här skiner också solen så fint och det är en så vacker höstdag.
  Jag har inte följt del-utagningarna av Idol så mycketl, men kommer nog att börja titta nu när det börjar bli ännu mera allvar med uttagningarna.
  Tänk så många duktiga förmågor det finns…
  Ha en fin fortsatt lördag och helg
  kram

  • Ingrid skriver:

   Det är inte roligt med förkylningar alls, men den här ska väl förhoppningsvis gå över ganska snart.

   Visst är de duktiga Idolerna, det ska bli roligt när fredagsfinalerna sätter igång.

 7. Skatan skriver:

  Och jag håller på skåningen Jay … för det gör mina barnbarn där 🙂

  Skönt att du fick sova lite i alla fall. Själv brukar jag somna men vaknar nästan varje dag tidigt … men det gör inte så mycket. Bara jag har fått sådär sex timmars sömn är det OK. Jag tycker jag sover lite bättre nu efter att ha fått hydrokortison en månad …

  Kramar!

 8. Sylvia skriver:

  Hoppas du snart är på bättringsvägen Ingrid!
  Här är det jobbigt på natten när det killar i halsen och täppt i näsan.

  Jag har inte följt med i Idol så mycket men killen från Gotland, Olle Hedberg var jag ju tvungen att kolla upp och han både sjunger bra och ser himla fin och trevlig ut och tittarnas favorit dessutom. Det bådar välan gott!
  Kryapådigkram!
  Sylvia

Kommentarer inaktiverade.