Ganska mulen torsdag

Efter en härlig frukost gav jag mig ut på promenad, för det var ganska mulet, ”bara” runt 25° och det blåste ganska mycket. Mitt väderrapportör på mobilen påstod att det skulle bli sol och 31° på eftermiddagen och jag ville passa på att gå ut medan det var lite svalt. 😉

Jag gick runt lite i kvarteren här runt hotellet och där hittade jag en vacker häck med olikfärgad bouganvilla.


Gul har jag aldrig sett tidigare.

Hur jag gick där och snurrade, så hamnade jag vid den här fantastiska minigolvbanan där det fanns vattenfall, broar och rena djungelgrönskan. Inte för att jag var sugen på att spela minigolf, men det skulle varit roligt att gå in där och titta.

Sedan gick jag ut mot strandpromenaden och fortsatte från Palma Nova mot Magaluff. Utbudet i affärerna är sig ganska lika när man gå där och tittar, men det är rätt kul ändå.

Växlingskontor var det gott om…

och kläder förstås….

…och väldigt billig sprit kunde man hitta både här och där

Jag var ute och gick nästan två timmar och jag var ganska varm och trött innan jag kom hem igen. Då var det gott att sätta sig på balkongen och läsa ett tag tills det var dags att gå och äta lunch. Jag nöjde mig med en sandwich med skinka och ost och ett glas öl till det. Jag var kaffesugen så jag beställde en espresso efter maten, men espresson de har här gör absolut inte skäl för namnet. Starkt kaffe skulle jag vilja kalla det för.

Efter lunchen gick jag och bytte om till bikini och la mig i en solstol i väntan på den där solen som skulle dyka upp vid tvåtiden, men den svek oss idag, så det fick bli mera läsning i stället efter en välförtjänt middagsvila.

Nu, när jag har dragit mig inomhus, har solen trots allt kommit fram, så jag ska ta och sätta mig på balkongen med min bok tills det blir dags för middag. Få se vad de har för underhållning i kväll? Igår var det musikquiz.

Hoppas att alla har det bra där hemma!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 2013, Mallorca och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Ganska mulen torsdag

 1. Oj så härligt med en resedagbok! Jag kommer att läsa den lite baklänges nu 🙂
  Visst är det kul att strosa runt i affärerna fastän de alla säljer nästan likadana saker.
  Och sådana fina blommor! För att inte tala om minigolfbanan.
  Fortsätt njuta!

 2. Znogge skriver:

  Hoppas solen hittar dig i morgon! Även om det är varmt så vill man gärna njuta av den.

  Kram och ha det riktigt bra!

 3. Hejsan Ingrid !

  Här har vi sol må Du tro.Kanske ingen värme i luften.
  Men både igår och idag vid två tiden var det himmelskt
  skönt, kunde ha uppknäppt jacka,
  Tar inte solen ändå som här i Sverige.Har Du badat i havet?

  Kram Majsan

 4. Gerd skriver:

  Man kämpar tappert för att gotta sig själv. Jo, jag vet hur du känner det. Man är lite halv, men fixar allt, självklart! Och det är underbart att befinna sig i solen och värmen, ett helt annat liv! Avkopplande! Mys på, boken är bra att ha. Varm kram från ett soligt, fast just nu mörkt, Lidköping /Gerd♥

 5. Laila Östergren skriver:

  Härligt att se dina bilder. Här har det varit mulet med lite sol på eftermiddagen. Jag har legat på knä ute och rensat en rabatt. Känner mig rätt nöjd med det.
  Ha det så skönt och njut av värmen.

 6. Karin skriver:

  Fortsätt du och njut av sol och vacker grönska! 😀
  Här hemma är det kalla höstvindar, och jag började med vinterjacka och mössa idag!!!
  Kram Karin

 7. Kerstin skriver:

  Ah, vad härligt du har det! Njut!Jag fick telefon från södra Spanien i går på en knastrig ledning. Där var det 38 plusgrader. I mesta laget för min del. Mina grannar ska bo där i husbil i sex månader. Ännu så länge tycker de att det är härligt.
  Kram /Kerstin

 8. Ailas skriver:

  Härligt det ser ut, pass på att njuta så mycket du orkar. 31 grader är nästan ett hinder… men desto skönare med lagom milda morgnar och kvällar.
  Det är jättefint även här, helt otroligt egentligen… Fast läste att nu blir det lite instabilare möjligen. Återstår att se.

  Trevlig fredag
  Kram

 9. Birgitta skriver:

  Vad skönt att du, till skillnad vad gäller mig, slipper vinterjacka. Tänk att få klä sig i badkläder och ändå inte frysa. Härligt. Men vem vet – kanske en annan också kommer iväg så småningom.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *