Glad Alla Hjärtans Dag!

tisdag, februari 14, 2006

Så firar vi det nya påfundet Alla Hjärtans Dag idag den 14 februari. Den här dagen fanns inte när man var barn, i alla fall kände inte jag till den. Men visst är det trevligt med en extra firardag, så här mitt i oxveckorna mellan jul och påsk. Vi, som inte har barn eller barnbarn i skolåldern, märker ju inte av det avbrott i vardagslunken som vinterloven innebär.

Många härliga hälsningar har det kommit under dagen i gästboken, e-posten och i shutboxen. Ett varmt tack till alla!

Idag har vi dessutom dubbel anledning att fira. Sverige har  fått 2 guldmedaljer i OS. är hemskt vad vi är bra. Men de svenska damerna åker visst på storstryk just nu i ishockeymatchen mot Canada. Jag är måttligt intresserad av vinterOS. På något sätt är sommarolympiaderna mer fängslande. Kanske för att Sverige och svenskarna utmärker sig mer där.

 Vädret igår och idag har varit grått och mulet och ganska milt dagtid. Termometern har legat på runt 0 grader.

På jobbet rullar det på. Jag jobbar halvdagar, så jag är hemma vid 15.30 tiden och det kan vara lagom. Idag när jag kom hem var jag inne på Konsum och köpte semlor till kaffet och när vi kom hem och skulle dricka kaffe fick jag rosor av min gullige make. Så vi har minsann firat Alla Hjärtans Dag vi också.

Nu väntar middagen och ikväll ska vi äta kokt lax och potatis, rester från i söndags, men det blir säkert gott.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Glädjande, Temadagar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *