Alla hjärtans dag på Valentins namnsdag är ju ett nytt, importerat påfund. Men tanken är fin, och kärleken, kerlaiken, behövs alla dagar.

En riktigt härlig kerlaiksdag önskar jag dig som tittar in här! Vi tar det lugnt med firandet den här dagen och njuter av våra vackra tulpaner och asken med geléhjärtan. Något gott ska jag väl försöka laga till kvällen och maken säger att han ska bjuda mig på ett glas vin trots att det är måndag.

Det är -12° kallt idag och det snöar, så det lär nog bli inneaktiviteter. Egentligen är det den första Efit-dagen den här månaden, men jag väntar nog till nästa gång och hoppas på att lusten ska infinna sig då. Just nu känns det lite trist och tråkigt och humöret är inte på topp precis.

Jag brukar inte deprimera på vårarna, om man nu kan kalla det här för vår, det är hösten som jag tycker är jobbigast. Men när man läser den amerikanska väderprognosen, som jag trodde var helt felaktig, kan man bli rädd. De påstår att det ska bli kallt långt in i april månad. Så illa kan det väl inte vara?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...