Glad Nyhet / Usla kommunikationer

Onsdagen den 22 augusti 2007
Disigt och fuktigt och tempertur 18 grader så här på morgonen.

Så glad jag blev igårkväll när Eva ringde från Sicilien och berättade att hon bokat biljetter hem till Sverige över julen för sig och pojkarna. Det är över 5 år sedan de var i Sverige senast, så det var verkligen en härlig nyhet. Glatt berättade hon att de kommer till Stockholm kl 13.35 lördagen den 15/12 och åker tillbaka den 29/12 och så bad hon mig boka anslutning Arlanda-Visby.

Det visade sig inte vara det lättaste. Kommer man till Stockholm kl 13.35 lördagen den 15/12 hjälper det inte att man är ute 4 månader i förväg, för då finns det ingen anslutning.


Med Skyways går det inte alls!


Och på lördagarna går det bara en båt, kl 11.00!


Knappast med Gotlandsflyg heller. Det finns ett flyg 16.20 och det kan gå om Alitalia inte är försenat, om bagaget inte dröjer och om man tar taxi Arlanda-Bromma.
Vad tror du om det alternativet Eva??

Med många tankar snurrande i huvudet gick jag till sist och la mig och upptäckte ganska snart att det var åska på gång. Det var bara att gå upp igen och dra ur sladdar. Och det blev verkligen ett åskväder som hette duga. Det blixtrade oavbrutet i över 2 timmar och himlen var fullständigt upplyst av blixtar och mullret tilltog i styrka tills det var alldeles i närheten. Det blixtrade och small och regnet öste ner. Vi fick bara 15 mm, men i Fole t e x kom det över 50.

Igår var Åke på vårdcentralen för att följa upp anledning till det låga blodvärdet han haft en tid. Vi har ingen fast läkare, utan det är nya hela tiden och det är jättejobbigt. De stackarna sitter där och tittar in i sina dataskärmar och ser allmänt förvirrade ut. Nya provtagningar blev det naturligtvis, så nu har Åke kört till Klinte igen för att lämna proverna. Det gick inte att göra det igår, för bilen som skulle ta dem till labbet, hade redan gått för dagen. Förhoppningsvis är proverna klara tills på fredag. Då har han fått en telefontid, med samma läkare. Är proverna inte klara till fredag blir det en annan doktor som ska fundera över dem .

Nu har jag lagt ut en ny omröstning. Den här gången tänkte jag ta reda på hur det är med frukostvanorna. Klicka på frågetecknet här nedanför och rösta!

På den förra, om våra tobaksvanor, röstade 39 personer, 26% sade sig vara rökare,
8% snusade, 38% har slutat och 28% har aldrig använt någon typ av tobak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Glädjande, Irriterande, Kropp och själ, Väderprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.