Gotland dog show 2012

I helgen är det en stor hundutställning i Visby, som samlar hundar, hundägare och hundintresserade från hela Sverige och även från andra länder. Cirka 2 700 hundar kommer att vara med enligt annonsen.

Den här tillställningen gläder mig alldeles speciellt eftersom det ger mig tillfälle att få träffa en bloggvän, Kicki från Vikmanshyttan, som kommer hit för att ställa ut sina två franska bulldoggar, Skorpan och Triss.

Jag är väl måttligt intresserad av själva utställningen, men det ska bli så roligt att få träffa Kicki, för vi har haft kontakt via nätet ganska länge. Och så är jag väldigt nyfiken på lilla Triss, för jag tycker att hon är så söt.

Just nu är de säkert på väg till båten och senare i eftermiddag kommer de hit till mig för att hämta sina nycklar. De ska bo bara en liten bit från Odvalds.

Så var det det där med vädret! Jag skulle ju önska att det blir en solig och fin helg, men det ser ganska dystert ut när man kolla prognosen. Och jag som mer eller mindre lovat Kicki att vi alltid har fint väder i augusti! Man ska inte gå och göra sådana utfästelser!

Det är bara att hoppas att det blir bättre än SMHI spår, för det kan inte vara trevligt att vara med på en hundställning om det åskar och regnar (vilket de påstår att det ska göra på söndag) och så skulle jag ju vilja visa dem runt lite här på min del av Gotland, om de skulle få några timmar över.

Ha en fin fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Väder och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Gotland dog show 2012

 1. Margaretha skriver:

  Jag har varit många gånger i Visby och ställt ut mina hundar. Det är en trevlig utställningsplats som man gärna åker till.
  Fast nu var det flera år sedan jag slutade med utställningar men går gärna och tittar när de finns nära mig. Jag känner ju också fortfarande folk som har min ras afghan.
  Synd om vädret inte blir bra. På söndag ska jag och två väninnor åka till Gotska Sandön. Det ska bli så spännande. Och det gör ju ingenting om det blir soligt och varmt … 8)

 2. Inger Johansson skriver:

  Hej där!

  Ja nog är det väder allt 🙄
  Nu skiner solen, för tio minuter sedan ösregnade det 😥
  Håller med Dej att det brukar vara fint i augusti, förr hade vi alltid semester då.

  Kram Inger

 3. Elisabeth skriver:

  Då är det risk att du blir utskälld i helgen! Jag har aldrig varit på en hundutställning, men väl kattutställning. Hoppas det går bra för din bloggvän!

 4. Znogge skriver:

  En helg helt i min smak men kanske lite långt att åka. Dessutom ställer jag inte ut våra hundar längre. Trevligt att träffa en gammal bloggvän också 😀

  Kram

 5. Ann-Marie skriver:

  Ja SMHI har ju inte rätt alla gånger om man säger så, lite lagom varmt kan vi önska, det är ju jobbigt för hundarna när det är för gassigt (är det ett gotländskt ord?). Det är ju marknad i Slite också så nog kan regnet hålla sig till måndag tycker jag trots att jag jobbar hela helgen och är ledig på måndag.
  Kram.

 6. Rigmor skriver:

  Känner jag Gotland rätt…så kommer vädret att vända till det bättre!! Man får kolla på Yr.no oftast brukar den sida stämma rätt bra.
  Så kul med bloggbesök!! Alltid lika spännande, man liksom känner varandra men vet inte ändå riktigt hur den andre ser ut…Å hundutställning…tur att det inte är jag som ska dit, jag är ju så hundsugen så det inte är klokt.
  Ha en bra helg vännen, här är det jobbarhelg…
  Kram kram

 7. Susie på Stjärnarve skriver:

  Det var på förra årets hundutställning vi hittade rasen Podengo Portuguese och som i sin tur gjorde att vi fick tag på Santos, så vi skulle ju gärna ha gått dit. Men…vi är på fastlandet just nu!! 😥

 8. Godkväll Ingrid !

  Tänk jag har aldrig varit på en hundutställning, vad jag minns i alla fall.Älvsjömässan har vi och Sollentunamässan i Kista finns det en också.Lite överallt kanske.
  Gillar inte folksamlingar, men idag var det massor av folk men det gick bra.
  Mestadels fint väder men nog kom det en skur under kvällen.Men då satt jag på bussen och hade kommit hem.
  Ha en fortsatt trevlig Fredag.

  Kram Majsan

  • Ingrid skriver:

   Jag har varit på hundutställning några gånger, men jag tycker att det är roligare att på t ex agilitytävlingar. Där händer det i alla fall någonting. 😉

   Tur att du slapp regnet!
   Kram!

 9. anita brehlin skriver:

  Oj så många hundar och vad kul att träffa bloggvänner. Jag ska få besök av skatan om ett par veckor och det ska bli så roligt Annars passar jag på att åka bort nu när det är så tomt och tyst i Fisksjön efter att Oskar dog. Just nu är jag hos min väninna AMV som bor 7 mil från mig och som jag inte besökt på rätt länge. Dom har ju sportstuga granne med mig så vi ses rätt ofta ändå. Vi ska gå på marknad idag.

  • Ingrid skriver:

   Som vanligt var det en positiv upplevelse att få träffa en bloggvän. Det har blivit några genom åren och det är så roligt. 😀

   Tur att du har dina goda vänner att ty dig till och hämta tröst hos nu när du blivit utan Oskar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *