Gotlandsmusikens Brass

Inte var det så många som letat sig till biblioteket idag, men vi var nog i alla fall en tjugo stycken och det tyckte de som varit med om de här konserterna förut var många.

Om nu sanningen ska fram, så är det här inte riktigt min musik, men det var en trevlig stund med glada och duktiga musiker, som berättade om sina instrument och presenterade låtarna på ett föredömligt sätt. Och så serverades det en kopp kaffe och en kaka efteråt.

Sedan halkade jag hem via Konsum. Det var fruktansvärt halt, för det våta slabbet från igår hade frusit till isbana och över den låg ett förrädiskt lager nyfallen snö. Jag var väldigt glad över mina broddar, för utan dem vet jag inte hur det hade gått.

Ha en fin fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Musik. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Gotlandsmusikens Brass

 1. Laila Östergren skriver:

  Jag tycker det är trevligt när det ordnas musik på biblioteket så vi brukar gå bara för den skull om det passar. Det är ju alltid roligt att se lite annat folk och ta en fika. Musikerna är ju jättetrevliga.

 2. Agneta skriver:

  God kväll, Ingrid!

  Inte min musiksmak heller men så jättetrevligt att få lite info. av musikerna. Det är verkligen ett stort plus 🙂 Trevlig samvaro med musik, kaffe o kaka!

  Har kollat upp författaren du nu läser på adlibris och meningarna är delade om honom. Några läsare menar på att han är en aning macho 😉 Men han får bra recensioner av ”förståsigpåarna”. Ser att en av hans böcker finns med på bokrean…! Låter intressant för detta är en författare jag inte känner till alls.

  Halka gillas inte alls och broddar är tydligen nödvändigt och en liten säkerhet i alla fall. Gott att vara hemma med en god bok och något gott att äta/dricka i tider som dessa!

  Just ett sådant labyrintspel som du visar bild på, lyckades min dotter ”tjata” till sig som barn men det var inte varken hennes eller min melodi. Den där kulan vill gärna halka ner på ett tidigt stadium. Men….övning ger färdighet så tålamod är vad som krävs.

  Ha det så gott vännen och så skönt att sonen är på bättringsvägen för det kunde det gått riktigt illa har jag nu förstått!

  Kram till både honom och dig! /Agneta

  • Ingrid skriver:

   Jag har lite svårt att läsa den här boken, för det är så pytteliten stil och svagt tryck. Jag orkar bara någon timme på dagen när det är ordentligt dagsljus. 🙁 Det är lite synd, för boken är spännande.

   Det där labyrintspelet är inte min melodi heller. För rätt vad det är när det gått bra ett tag vickar jag till lite för häftigt och sen är det bara att börja om igen. 👿

   Sonen är ännu sjukskriven, men det går åt rätt håll och han mår skapligt, även om det nog tar ett tag innan krafterna återvänder.

   Kram!!

 3. Kerstin skriver:

  Inte den sortens musik som jag skulle köpa en CD med, men det är alltid trevligt att få en inblick i en musikform under trevliga former. Halka ja! Här går snart alla omkring med blåmärken efter mer eller mindre graciösa kullerbyttor. Som tur är har ingen behövt gipsas ännu.
  Kram /Kerstin

 4. Janne skriver:

  Morron ! jag gillar massor med musik bl.a Jazz från 20 30 40 m50 talet. jag samlar ju på musik och har över 280 000 olika låtar. Det blir ca 12 000 album som ligger på datorn. Ha det bra !

 5. Åsa! skriver:

  Lite tråkigt att det inte kommer flera när de kommer och spelar.

  Broddar är det måste i det här väglaget!

 6. Kraft,n skriver:

  Go förmidda ! Jag gillar musiken och musikerna men det blir aldrig av att gå på deras spelningar
  i det här lilla formatet. Alltid roligt med levande musik. Och nu blev det bakslag igen, ska snart halka mig ut till Västerhejde. Ta det ligtn i halkan, Kram/Anders

 7. skönt att Du kom oskadd hem.

  I ett så litet utrymme, är det
  väl ganska mycket med Brass.

  Jag skulle bli mera lomhörd än
  jag är. Hade nog fått taq av mig
  apparaturerna.

  Kram

 8. Suss skriver:

  Jag hade nog gillat den musiken, men inte halkan efteråt för att komma hem. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *