Grannen ovanpå…

…jobbar på med sin musik och jag är lite förundrad över att jag aldrig hör ett ljud av det ner till mig, men så är jag ju lite lomhörd också. Eva sa en gång när hon var här att hon hörde gitarrspel, men det gjorde inte jag.

Just nu har han en låt, The Country Rap, som spelas på oberoende radiostationer i många länder, men främst i USA. Där ligger den på en top 100 lista (bara på plats 86 visserligen – men den har krupit uppåt under tre månader).

Nu har han gjort en rolig video som illustration till låten och det är inte bara han själv som är med, utan också våra lokala linedansare Astu Stompers.


De dansar på gatan utanför Klintehamns Kläder.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Det är nollgradigt idag och ganska soligt, än så länge är det väl bäst att tillägga, för det ska mulna mer och mer under dagen påstår SMHI. Jag ska sätta en bulldeg tänkte jag, för jag har inte en enda bulle kvar i frysen. Jag har köpt hem saffran, så det får nog bli saffransbullar den här gången.

Dagens ordspråk:

Det är inte sagt att alla som sover snarkar.

Ha en skön fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat, Musik och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

20 svar på Grannen ovanpå…

 1. Gerd skriver:

  Ja, då har du underhållning *ler* jag tänker på ibland när jag övningssjunger här hemma, de kanske gnäller på mig i lägenheterna runt omkring, om det är så det hörs?
  En skön fredag till dig, kram, Gerd♥

 2. Gunilla skriver:

  Så synd att du inte hör grannen – då hade du fått musik till bullbaket! 🙂

 3. Kicki skriver:

  Det var ju ett trevligt dansargäng.
  Jag har skaffat ingredienser för saffransbak till i morgon, borde baka vanliga bullar också, för sista påsen är påbörjad i frysen.
  Kram

 4. Karin skriver:

  Lycka till med bullbaket och mysig Första Advent!
  Kramar Karin

 5. Rigmor skriver:

  Oj…en kändis i huset, inte alla som kan skryta med det!! Fast det är ju bra när det är väl ljudisolerat, det är ju inte alltid man har samma musiksmak…
  Här blev de också mulet frampå dagen, fast det såg så lovande ut i morse. Har suttit inomhus hela dagen på kurs, om värdegrunder inom äldreomsorgen. Viktigt, men inte alltid så självklart för alla som jobbar…tyvärr.
  Ha en riktigt skön och fin första advent!!
  Kram kram

 6. Gunilla skriver:

  Kul med musikaliska grannar! Min granne under spelar rätt så hög dansmusik som inte riktigt är min grej. Men jag störs inte av det. Tycker det är bättre att det hörs lite ljud från andra också.
  Lycka till med bullarna och ha en fin advent! Kram Gunilla

 7. Gunilla skriver:

  Åh, jag glömde säga att julbilderna och den fallande snön var så vackert./Gunilla 😀

 8. Åh vilken helt underbar granne! 😉 Jag gillar både låten, sången och den fantastiskt roliga videon!! 😆 Har han gett ut någon skiva eller CD och var brukar han uppträda:?:
  Hoppas du får en trevlig 1:a advent! 😀

  • Ingrid skriver:

   Han har gett ut flera CD-skivor. Jag har två stycken som jag fått i present av honom. Uppträder tror jag inte att han gör. 😉
   Hoppas att ni också får en trevlig helg!

 9. Kraka skriver:

  Vilken tur du har som bor i ett så välisolerat hus! Hos mig hörs alla ljud från grannen ovanpå, skvalet i toa när de kissar, tvättmaskinens alla vändor i skongången för att inte tala om när den centrifugerar, klockan som slår varje timme och som ofta väcker mig på natten, deras nattliga städmanier med möbelskrap och dammsugare. Allt hörs och själva är de gravt hörselskadade och verkar inte alls medvetna om att deras nattliga aktiviteter stör…
  (Nej, det är ingen idé att säga till dem. När de flyttade in försökte jag få kontakt med dem och sedan fick förvaltningen ta tag i det med brev. Deras ständiga hobbyhamrande, eller om de hade något slags hemarbete med monering, fick ett slut, men resten får jag nog leva med…)

  • Ingrid skriver:

   Så jobbigt det måste vara att ständigt höra ljud från grannarna. Här är det väldigt tyst och lugnt. Grannen bredvid mig har hund och tre barn och infrån dem hör man absolut ingenting…

 10. Nu har Rolle – den stora musikfantasten i den här familjen – tittat på videon och tyckte precis som mig! 😆

Kommentarer inaktiverade.