Grannyra i Visby

För andra gången får Gotland ta del av postkodlotteriets stora Grannyra. De som har postnummer 621 45 och har en postkodlott får dela på 159 miljoner. Jag satt och funderade på om jag känner någon som bor just där, men kan inte komma på någon. Synd att man inte bor där, men grattis till alla vinnarna!

Förra gången
Gotland hade turen med sig i det här sammanhanget var 2008 och då vann den som fick mest pengar 29 miljoner. Vi har varsin lott Åke och jag och på de åren vi varit med har vi vunnit 4000:- tillsammans, men det gör inte så mycket att det inte blivit mera. Vi är med för att på det sättet stödja bidragstagarna, att man har en vinstchans får bli ”grädden på moset”. Tänk vilka bekymmer man skulle få om man vann 20-30 miljoner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gotlandsnytt, Tävlingar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Grannyra i Visby

 1. Agneta skriver:

  Hej igen, Ingrid!

  Tack för ditt inlägg, jag trodde det var fel på min dator för det har varit lite segt till o från nu ett tag. Samtidigt så har faktiskt både Explorer och mailen strulat.
  Just nu gick det snabbt som attan att komma hit 🙂
  Mina egna sidor har jag testat nu och ibland är det ok, men sedan är det seeeg igen! Fattar inget alls. Nåja, kanske det är någon uppdatering på gång och hoppas kan vi ju att det inte finns någon ”hackare” inblandad.

  Ja du, bekymmer skulle då jag få om jag vann så mycket pengar. Till vad / vem skulle jag skänka, när familjen fått vad dom behöver ? Välgörenhetsorganisationerna skulle väl stå i kö!

  Tycker dock att vinstsumman är på tok för hög, rena rama vansinnet!
  Bättre med betydligt mindre summor, så att fler kan vinna. Så tycker jag inte det är så klokt att det basuneras ut vilka som vunnit och var dom bor, vilket drar till sig ”oönskade element”. Det är inte alla som blivit ”lyckliga” p.g.a. mångmiljonvinster har det visat sig. En del har fått livet förstört, läste jag nyligen.
  Pengar kan ställa till det, för lite eller för mycket.

  Sak samma med Bingolotto på TV. Där skriver dom ut både hela namnet samt orten om man vinner och det är inte bra i tider som dessa. Skulle aldrig falla mig in att stå där i studion och spela kort och vinna en massa pengar och visa upp mig. Livsfarligt.

  Nu så hoppas vi på att det är slutstrulat med servrar och annat!

  Önskar dig lycka till i ditt letande efter ”gamla” passande prismor, för det är inte lätt, det vet jag själv.

  Nattiskram, Agneta

 2. ingmarie skriver:

  jag har bara en lott och har varit med i snart två år och bara vunnit 150 kr men man hoppas ju alltid på mera

 3. skogsnuvan skriver:

  Jag har ingen lott för jag har dålig tro till att 84064 skulle vara ett postnummer som skulle komma upp. Tror aldrig jag hört någon vinna.
  Hörde igår på radion att i Visby blommar snödropparna och att videkissarna har slagit ut. Är det verkligen sant???? Här snöar det för fullt och nu är det alldeles för mycket snö.

 4. ingmarie skriver:

  skogsduvan: JA det är sant med snödroppar…fast idag har det snöat stora vita flingor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *