Grått, grått, grått

Gårdagens vackra väder var tydligen bara en tillfällighet, för idag är det regn och gråväder igen. Mörkt har det varit hela dagen, så man har fått ha lyset på för att kunna se.

Jag satt och bläddrade lite i mina inlägg och upptäckte att alla videor från Youtube bara var en stor tom ruta. Jag vet ju inte om det är min dator som knasar, men jag har varit inne på en del andra sidor och det har varit likadant där. På en blogg syntes de dock och när jag kollade källan där upptäckte jag en kodsträng, som inte finns med hos mig. Jag uppdaterade på prov med den och då funkar det, men det är lite drygt att gå igenom alla blogginlägg och komplettera. Man roar sig så gott man kan. Här en liten söt höstvisa som jag hittade när jag egentligen letade efter något helt annat.

Idag har det inte blivit så mycket gjort, för jag har väntat på en reporter och en fotograf från Gotlands Allehanda. De ville komma hit och göra en intervju med mig angående det faktum att gamla tanter i min ålder bloggar. Det hade de ingen aning om! Det var Dax.se som tipsat dem om att det fanns en 50plus-bloggare på Gotland. Intervjun gick väl bra tror jag och reportern satt och stenograferade så jag blev alldeles avundsjuk. Jag har försökt lära mig den svåra konsten en gång i tiden, men blev aldrig speciellt framgångsrik. I morgon lär det ska komma en liten artikel i tidningen om jag förstod dem rätt.

Uppdatering 21:45: Reportern på Gotlands Allehanda, Inger Hammar, meddelar att hon har artikeln färdig, men att den inte kommer in i tidningen förrän på lördag. Det blir spänd väntan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.