Grått och trist

Torsdagen den 22 november 2007
4 grader varmt.

Det är samma gråa trista väder idag också och humöret är inte så där i topp precis. Jag borde ta ihåll med någonting konstruktivt, men lusten vill inte infinna sig. För att muntra upp mig och maken har jag i alla fall bakat en sockerkaka nu på förmiddagen.

Igår röjde Åke upp efter bilolyckan och nu har han varit på återvinningsgården i Klintehamn med det sönderkörda staketet. Hans andra projekt, den trasiga hängrännan, har avancerat det också. Han har varit på en verkstad och fått den läckande skraven svetsad. Nu har jag fått i uppdrag att ta fram målarpenseln igen och sedan, när jag målat rännan, ska den på plats igen. Men först av allt måste vi åka på Klinte och köpa en burk färg, för vi har ingen svart färg hemma.

Undrar om jag är ensam om att, när jag läser igenom det jag skriver, få rensa bort en massa ju, väl och lite? Hur kan det vara att det är så lätt att lägga in de där småorden både här och där? Vilka olater man lägger sig till med! Och det är likadant när man talar, helt plötsligt kan jag höra mig själv säga “precis” för så där femtielfte gången!

Nu avslutar jag frågan om hur du gillar snö. Här ser du resultatet:

  • 34 stycken har lämnat sin röst
  • 53% påstod sig älska snö
  • 9% gillar inte snö så där speciellt mycket
  • 32% kan tänka sig snö till julen
  • 6% avskyr snö

Nu närmar sig advent och då ställer jag en ny fråga: Vilka adventssånger tycker du om?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Vardag. Bokmärk permalänken.