Grattis Bo!

Riktigt trist väder är det idag, den här dagen i juni när Bo har namnsdag. Vi har ju en Bo/Bosse i familjen och det är klart att han ska gratuleras.
Igår blev det bra mycket bättre än man kunnat ana. Det blåste och var lite kyligt, men solen sken hela dagen och regnet började inte förrän någon gång vid 3-tiden natten till idag. Jag tror att det gotländska studenterna fick en riktigt fin dag och kväll.
Vi hade också en trevlig dag, för Åkes syster och hennes man kom på visit. Vi satt först ute i solskenet och drack eftermiddagskaffe och sedan vi åkte iväg och plockade liljekonvaljer. Skogen är ännu full av dem, men de börjar bli utblommade, men vi fick ihop fina buketter som vi sedan var och satte på våra gravar på Fröjel kyrkogård. Därifrån körde vi en tur längs Ekstakusten och när vi kom hem fixade jag till middag till oss. Kalkonfilé med svampstuvning, potatis och sallad och så kex, ost och frukt som avslutning.
Donnerska parken, där jag tar min månadsbild, är nu högtidligen invigd. Invigningen var igår och det missade jag totalt! Det är en aning försmädligt, för där skulle jag ju velat vara med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Trevliga händelser och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Grattis Bo!

 1. Åsa! skriver:

  Jag missade också invigningen, lite synd. Parken har verkligen fått sig ett lyft!
  Önskar både dig och Åke en trevlig helg!

 2. Pia skriver:

  Hoppas ni får en trevlig helg Och grattis till sonen

 3. Znogge skriver:

  Vi har också en Bo att fira och för övrigt hette min pappa det också.
  Hoppas du får en fin fredagskväll!
  Kram!