Grattis Bosse!

Idag fyller han 50 år, vår äldste son och nog skulle det varit roligt om han velat vara hemma och fira den stora dagen, men han väljer att ”smita iväg” och jag ska inte ha några åsikter om det, eftersom jag själv smitit ifrån de flesta jämna årsdagar. När Åke fyllde 40 år firades det ordentligt med kalas i flera dagar och min 70-årsdag var jag också hemma och firade annars har vi rest iväg i stället.

Det är ännu mörkt ute och det regnar lite nu på morgonen. Jag har snickare här som håller på att ersätta några felaktiga luckor i köket. Det är därför jag är tidigt i farten. De är snart färdiga och sedan lägrar sig lugnet här igen.

Efter lunchen ska jag åka till Ludde och hålla honom sällskap tills matte och husse kommer hem i morgon igen. Jag hoppas att det slutar regna så att vi kan ta en liten promenad på eftermiddagen.

Grattis också till min syster Barbro och svägerskan Barbro och alla andra som har namnsdag idag, eiktu fålk inte att förglömma.

Eiktu är idog, flitig och arbetsam, och det behöver man vara i julstöket. Men börja gärna med att tänka efter vad du verkligen vill göra till jul, och vad som görs för att du tror att andra tycker att det måste vara så.

Trevlig onsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

14 svar på Grattis Bosse!

 1. Rigmor skriver:

  Ja ibland kan det ju vara skönt att smita ifrån det hela…men GRATTIS i alla fall till både mor och son!! Jag har nog också gjort både ock, det beror alldeles på vilket humör man är på…för det krävs ju en del förberedelser innan det är liksom klart att öppna dörren för alla gäster. Men har man kommit så långt så är det oftast bara det roliga kvar.
  Så…det regnar på ön. Här har de lovat, med viss tvekan, sol frampå dagen, men där är jag nog en tvivlare…men skön temperatur och ingen blåst längre, och det får man vara tacksam för.
  Ha en fin dag!!
  Kram kram

  • Ingrid skriver:

   Det skulle klarna upp idag, men just nu regnar det riktigt mycket. Det ser mörkt ut för Ludde. 😉 Fast jag tror inte att det gör honom så mycket. Han börjar bli gammal och orkar inte med några längre promenader i alla fall.
   Hoppas att du får en fin dag trots regnet!
   Kram

 2. Kraka skriver:

  Det har regnat rejält i Kungälv under natten. Men när jag gick från jobbet hade regnet slutat och i Göteborg skiner solen. Synd att jag inte kan ta en skogspromenad, men jag måste ju sova nu.
  Hoppas du och vovven får en fin promenad!

  Kram

 3. Tack skall du ha syster Ingrid
  Det var ju kul att ni hade trevligt i Stockholm. Med svansjön och allt.
  Kram Barbro!

 4. Bosse Lidén skriver:

  Tack Ingrid. Du menade väl mig lite också? 😉 Om jag får välja fritt brukar jag också smyga iväg vid jämna år. Ändå har jag trevliga minnen från när jag stannat hemma. Roliga överraskningar m.m.
  Kram

 5. Lambergsfrua skriver:

  Jag och Mannen i Mitt Liv har också gjort som på Bosse på jämna födelsedagar – rest bort tillsammans med barn och barnbarn – med några få undantag. Hoppas han får en fin dag i Stockholm!

  Nu har jag suttit här och läst ikapp i din blogg om allt trevligt du har gjort och beundrat fina bilder. Tänk att kaklet kommer från Grekland av alla platser på jorden. Jag tror nog att du hinner få det till jul i alla fall.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 6. Gerd skriver:

  Jag har gärna rest bort på mina jämna födelsedagar. I år är jag hemma, men får tillfälligtvis äta julbord med gamla jobbet, råkade bli på min dag, fast jag betalar ju själv 😉 naturligtvis.
  Grattis till din son, det är en stor dag att fylla 50! Kram, Gerd♥

 7. Raija skriver:

  Det är många som väljer att smita från firandet av jämna år. Både jag och min man hade 50-års fest, men det var nog de sista vi hade som blev ganska stort.

  • Ingrid skriver:

   Visst kan det vara roligt att vara hemma och fira, men att åka iväg är kul det med. När jag fyllde 60 var barn och barnbarn med och firade i Sorrento och det var toppen.

Kommentarer inaktiverade.