Grattis Britta!

Hon hade turen med sig, Britta! Tänk så roligt att hon vann finalen. Det vill nog till att man har tur med både de frågor man får och de frågor man slipper.

Nu får vi se om de blir något reportage i gotlandspressen i morgon och kanske någon segerintervju i radion rent utav. Vi är ju väldigt lokalpatriotiska här på ön.

Fast jag kollade på helagotland.se och där har man 21.28 uppdaterat nyheterna med att Visby Roma förlorade mot Huddinge, men inte ett ord om att Britta Lundqvist vann i ”Vem vet mest”, nog är det konstigt!

Dagen har varit bra och vädret inte alls så farligt som man varnat för. Visst har det blåst väldigt, men det har nästan inte regnat någonting.

På förmiddagen kom en av våra goda vänner hit som representant för Fröjel Röda Kors-krets och han hade med sig en julblomma till Åke. Alla över 80 år som bor i socknen eller har gjort det får en blomma till julen. Det blev en kopp kaffe vid köksbordet och en stunds trevlig samvaro.

På eftermiddagen hade vi bjudit hit några av våra nya grannar på glögg och eftermiddagskaffe. De hade också med sig blommor, så nu är mina fönster verkligen julfina med hyacinter och julstjärnor i olika färger.

Det har alltså varit full fart hela dagen, så nu känner jag att det börjar bli dags att gå till sängs. Det är ju en dag i morgon också!


Sov så gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, TV. Bokmärk permalänken.

7 svar på Grattis Britta!

 1. Agneta skriver:

  God kväll!
  Jag trodde faktiskt att det skulle finnas någon liten notis om vinsten i lokalradion men det kommer ska du se. Jättekul att hon vann men nu vet alla om att är 10.000 rikare 😉 Sådant är mindre bra i dagens läge.
  Men ojdå, läser att det varit full fart med gäster hela dagen och det låter riktigt trevligt. Ni får väl snart hänga upp en skylt med ”stör ej” så mycket folk som börjat dyka upp sedan ni flyttade 😉 ja ja, man har inte rolligare än man gör sig.
  Ser inte på Idol mer än slutet på finalen och det gjorde jag i kväll men….tyckte allt att Robin var ett strå vassare än Amanda som fick 52% av rösterna och vann, så det var då jämt mellan de båda minst sagt.
  Åh, de höll jag på att glömma…din nya header så fin sååå. Gardinerna är jättensygga för jag har kikat på några liknande 🙂 Gillar fönster…kan man titta ut och det ger en fin dimension.
  Nattiskram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Hejsan Agneta!
   Inte en enda liten notis har jag sett till, men jag har minsann tipsat helagotland.se 😉 Det ska väl inte bara vara sportprestationer som ska uppmärksammas.

   Jag har hållit på Amanda hela vägen, fast Robin har varit en svår konkurrent. Han har en riktigt fin röst och kommer säkert att göra sig hörd i framtiden utan Idolvinsten.

   Jag tog bort kattheadern, för den såg så murrig och dyster ut. Nu är det ju snart jul 🙂

   Hoppas natten blev lugn! Själv sov jag dåligt för en gångs skulle. Jag var nog lite uppstressad efter gårdagens begivenheter 😉
   Kram, Ingrid

 2. Kicki skriver:

  Jag såg inte finalen igår, tittar annars på programmet så ofta jag kan. Men just igår kväll var det grötfest på klubben. Roligt att hon vann, jag tyckte hon var så duktig när hon tog sig till finalen.
  Så trevligt julfönster du satt upp, när jag tittar mig omkring här hemma så är det inte mycket som tyder på att julen strax är här.
  Kram

 3. Åsa! skriver:

  Inte stod det något i GA iallafall 🙁 Tur att du rapporterar om de lokala händelserna Ingrid! 🙂

  Det är en fin tradition att Röda Korset åker hem till de äldre i socknarna.

  • Ingrid skriver:

   Nog är det konstigt att inte det fanns en enda liten blänkare, men så är det, det enda som gäller är sportresultat.
   Visst är det en trevlig sed RK. Jag har själv varit med och kört ut blommor till de gamla för några år sedan. 🙂

 4. Ama de casa skriver:

  Vad kul att hon vann, Britta 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *