Grattis Eva!

Världens sötaste bebis fyller en massa år idag och jag kan inte fatta hur fort de åren har gått. Inte kunde jag tro att jag skulle få så gamla barn! Eva jobbar idag, så vi sparar firandet tills på söndag, då vi ska gå ut och äta julbord tillsammans allihopa. Vi har ju lyckats med konststycket att få tre barn som alla fyller år i december. På onsdag fyller Bosse och den 22 är det Kristers tur.

Grattis, grattis Eva på din dag!

Jag är alltså hemma igen och jag kom hem igår kväll efter några härliga dagar hos syster och svåger på Lidingö och senare idag ska jag försöka rapportera lite från den utflykten. Just nu har jag en bulldeg på jäsning och den är det snart dags att ta hand om. Det är ju advent och dags för saffransbullar och dessutom är det alldeles tomt i brödlådan frysen och det går ju inte an.


Trevlig tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nostalgi, Odvalds. Bokmärk permalänken.

8 svar på Grattis Eva!

 1. Ailas skriver:

  Ja, vad händer med våra barn? De börjar ju bli gamla. 😀
  Då blir det mycket kalasande för er del i december… oj, vad mätta ni kommer att vara.

  I vår familj finns ingen som fyller år i december, men genast efter Nyår fyller det äldsta barnbarnet år. Hela fem år nästa gång. De helgstinna magarna kommer att få påfyllning.

  Fortsatt trevlig dag, kram!

  • Ingrid skriver:

   Här fylls det på hösten och fram till jul, sen är det inte så många. Åke fyllde i januari och syster Kerstin gör det också, annars är vi höstbarn.
   Kram

 2. Bosse Lidén skriver:

  Du har faktiskt rätt. Vilket charmtroll hon var. 🙂 Läckert att du och Åke kunde fixa en trio som fyller år i samma månad. Kanske tur att ni undvek Julafton. Det är läbbigt hur åren springer iväg. För oss känns det konstigt att bara vara tre på hemmaplan just nu.
  Trevligt att läsa att du haft det toppen hos syrran.
  Det duger inte att ha tomt i brödlådan och frysen. Kram från en Bosse som kom ut i februari.

 3. Lisbeth M skriver:

  Vilken maximal otur,men den går väl ett tag till,och då kommer du till Stockholm en extra gång,man får se det positiva ochså.
  Härlig helg har du haft ändå,här har det varit adventsfika me glögg och sen lyssnade vi på Loca Stellakören som sjöng adventssånger i Visborgskyrkan.Det var så fint och stämningsfullt och så nära där vi bor.
  I dag blir det gorån o rullrånsbak och stöpning av ljus i morgon så dagarna går i rasande fart.
  Du har många att fira,va bra att ni tar ett gemensamt julbord och gott är de me. December är det bara jag som fyller år,med 2 sittningar ,vännerna på lunch och barn o barnbarn på mat på kvällen.
  Ha det bra med ditt julstök och alla födelsedagsfirningar.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Jag kollade och föreställningen är helt inställd och kommer ev att starta någon gång i januari igen. Vi får väl se hur det blir.
   Ha det så gott du också Lisbeth och grattis när väl din dag kommer!
   Kram

 4. Laila Östergren skriver:

  Vi har också årsdagar i december. Äldste sonen fyller den 11:e och maken den 24:e. Vi firar med julbordet på lördag. På söndag blir det Levide RK:s julmarknad.
  Ha det bra.

  • Ingrid skriver:

   När man är vuxen gör det väl inte så mycket när man fyller, men barnen hade nog uppskattat att få ha sina årsdagar någon annan tid på året.
   Ha de så trevlig med julbord och julmarknad!
   Kram

Kommentarer inaktiverade.