Grattis på 2-årsdagen

Och det regnar! Igår när jag var på Kupan sken solen då och då, men helt plötsligt kom det en riktigt häftig skur och både Barbro och jag var väldigt tacksamma över att vi tagit bilen och slapp gå hem i regnvädret. Det var inte så många kunder av förklarliga skäl, men vi sålde trots allt en hel del och det var rätt många kaffegäster också.

I brist på några nytagna foton bjuder jag på två stycken från Bosa, som jag tror att jag inte visat tidigare. Bosa var verkligen också ett trevligt ställe, även om jag föredrog Alghero.

Vackert målade kaffeburkar som blomkrukor fanns det överallt i Gamla stan i Bosa

Två hundar som vaktade fåren och getterna, men vi såg ingen fåraherde. Han kanske låg i skuggan och vilade sig?

Mobilen fyller två år i dag och den börjar bli full av allt möjligt. Jag satt och kopierade över foton från den till datorn förut och såg att det lediga utrymmet börjar krympa oroväckande. Jag får nog snart ta och rensa lite. Foton för jag över till datorn varje månad, men sparar dem på mobilen i alla fall. Batteriet börjar bli lite dåligt, men det gör ingenting så länge man är hemma, men när jag var bortrest märktes det minsann. Jag har ett extra bärbart batteri och det gör att man kan klara sig utan laddning något dygn. För övrigt är jag väldig nöjd med min HTC One9. Jag lyckades ju blogga med den när jag var på Sardinien och även om det är lite pilligt fungerade det alldeles utmärkt. Grattis mobilen!

Nu ska jag snart åka till Visby på Osteoporosskolan och när den är slut ska jag göra en visit hos Ann-Marie, för klockan fem tänkte jag ta mig till Almedalsbiblioteket och se om Italiens vänner Gotland lyckas starta någon samtalsgrupp eller bokcirkel. Så det är full sysselsättning hela dagen.

Trevlig tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Grattis på 2-årsdagen

 1. wiolettan skriver:

  Nu kan jag tycka att det har regnat klart för ett tag och blåst klart. Gillar inte blåsten. Skönt att ni hade bil och kom hem torra.
  Du har fullt upp och det är bra, det livar upp och är många gånger mycket intressant.
  Grattis till tvååringen. Fint att du är nöjd med mobilen.
  Kram.

 2. Musikanta skriver:

  Vi har just kommit hem från en resa till södra Frankrike. Det kändes skillnad när vi steg av planet i lördags natt! Även om vi inte hade sol alla dagar var det förhållandevis varmt. Lagom för min del – gillar inte hetta.
  Jag tar aldrig foton med mobilen – bara om jag har glömt kameran hemma. Det går väl inte att förstora bilderna från dem på bloggen, eller?
  Kram från Ingrid

  • Ingrid skriver:

   Jag använder bara mobilen. Jag har svårt för att bära och varje hekto jag slipper är guld värt. Bilderna från mobilen blir jättestora, så man måste förminska dem för att kunna lägga in dem i bloggen,
   Kram

 3. Musikanta skriver:

  Jag menar från mobilen, förstås…

 4. znogge skriver:

  Det låter som en trevlig och bra dag på alla vis!

  Kram

 5. Gunnel skriver:

  Jag tycker det är jättesvårt att blogga från mobilen så jag tar alltid min iPad med när jag åker iväg. Den är visserligen större, men jag har lättare för att se på den. Kram

 6. Lambergsfrua skriver:

  Så vackert det ser ut i Bosa. Jag tror att fåraherden låg och vilade i det höga gräset. Det kan vara jobbigt att vakta djur, som inte är direkt dresserade 😉 Skönt att han hade pålitliga hundar.

  Du har full sysselsättning idag ser jag och det är bara positivt, tycker jag.
  Önskar dig en riktigt bra fortsättning på dagen.
  Själva står vi på språng att hämta barndomsvännen vid tåget. Det ska bli så roligt!

  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 7. Helena skriver:

  Herden kanske var på toaletten… nej han hade nog full kontroll på flocken.
  Vad bra du är nöjd med telefonen, du är så duktig på allt tekniskt.
  Skickar lite sol till ön vi har mer än nog.

 8. Yvonne Käll skriver:

  Hej Ingrid! Nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen efter mitt långa sommaruppehåll. Är du intresserad av vad jag haft för mig under sommaren så finns ett inlägg på min blogg. Min tanke är att nu ta upp bloggandet igen och som en typ dagbok. Temabloggande hoppar jag dock av eftersom det blir lite för mycket känner jag.
  Du har tur med din mobil och HTC har jag hört är bra överlag. Den har även en av sönerna haft och var nöjd. Men en mobil lever väl inte så värst längre än 2 år så det kanske är dags att byta? Jag har också försökt mig på att blogga från telefonen några gånger och visst, det går ju men datorn är ju bra mycket bättre eller en platta.
  Ditt engagemang i Kupan verkar vara riktigt trevligt, nåt liknande skulle jag kunna tänkt mig om det nu inte var så att jag började engagera mig politiskt och jösses vad det blev mycket av det och som jag inte anade. Men jag ångrar mig inte, och förästen, skulle jag göra det är det ju bara att trappa ner eller sluta helt. Ha det så gott Ingrid och hoppas vi hörs över bloggosfären!

 9. Skogsnuvan skriver:

  jo det är fullt upp att vara pensionär minsann. Det trodde man inte när man jobbade för fullt. Kändes som om det skulle bli ett hav av ledighet

 10. Elisabeth skriver:

  Foton tar plats. Du får föra över till en extern hårddisk eller sända upp till någon molntjänst. Vi har bägge delarna som back-up till hempc´n och tömmer telefonen varefter. Kramar

 11. Själv använder jag aldrig mobilen till min mans och våra döttrars förargelse, men jag tycker att det är så pilligt! Jag vågar aldrig blogg på resor numera, sedan vi hade haft inbrott när vi kom hem efter en res, där jag skrivit lite varje dag! Fast inbrottet kanske inte alls har med bloggandet att göra…
  Kram, Monica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *