Gråväder – TV-vanor

Det blev inget solsken i dag, precis som jag misstänkte igår. Jag har varit en promenadvända till Konsum och det var lite gråkallt, men nästan ingen vind så det var ganska behagligt ändå.

I dag ligger molnen nästan nere på hustaken

Jag gick ut i rättan tid, för nu börjar det fara i luften med någon sorts nederbörd.

Igår kväll satt jag och såg på Guldbaggegalan ett tag, men jag tröttnar ganska kvick på de där galorna, så efter Petra Medes presentation, satt jag och zappade och hittade ett gammalt avsnitt av Kommissarie Frost, som jag inte sett förut, eller jag kanske glömt bort det bara, men jag såg på SVT1 i reklampauserna och bland annat såg jag avsnittet där alla de inom filmbranschen som avlidit under året presenterades. 2017 var ett år som skördade många liv inom den branschen i Sverige.

Znogge frågar i dagens inlägg om vi ser mycket på tv och det måste jag väl erkänna att jag gör. Fram mot sena eftermiddag slår jag mig ner framför tv:n och sen blir jag sittande där tills det är dags att gå till sängs. Ofta slötittar jag bara och sitter och pillar på mobilen eller laptopen under tiden, men visst finns det program jag inte vill missa.

Jag har funderat på att skaffa någon annan kanal än det utbud vi har, men det har inte blivit av. Jag har ett erbjudande om en månad gratis Netflix och det ska jag teckna när jag åker till Teneriffa i februari, så att jag har något att roa mig med där på kvällarna. Sen får vi se om jag vill ha det kvar eller inte?

Trevlig eftermiddag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV, Väder. Bokmärk permalänken.

14 svar på Gråväder – TV-vanor

 1. znogge skriver:

  Vi fick ett erbjudande om att testa Netflix gratis och vi har fortsatt. Gillar både serierna och filmerna. Just serierna är bra att ”ta till” när det inte går något annat. Då är det lagom att se ett avsnitt per kväll. I alla fall så räcker det för oss som ska upp tidigt 😉

  Kram

 2. znogge skriver:

  Ps. När du fått Netflix så får du inte missa serien ”The Crown”. Väldigt bra och uppskattad av många. Ds.

 3. Visst tittar man mycket på TV, men när man är pensionär har man ju gott om tid! Jag gillar att se husletar-program och det har 8-an flera stycken. Och så gillar jag dokumentärer; man blir aldrig för gammal för att lära sig…
  Sen ser jag ju på ”Stjärnorna på slottet, Så ska det låta, Sveriges mästerkock” och sådana program, som dom flesta ser! En skön avkoppling vill man ju ha!
  Gråtrist väder här också men ett par plusgrader.
  Så härligt att ha en resa att se fram emot!
  Kram, Monica

 4. wiolettan skriver:

  Det riktigt syns att molnen hänger ”långt ner” och kanske nederbörd på väg.
  Guldbaggegalan är jag inte så förtjust i. Galor och liknande program är så högljudda, eller hur jag ska uttrycka det. Ofta skriker programledarna, glömt att de har mikrofon.
  Jag tittar inte på teve så mycket, men några timmar blir det kanske varje dag. Nyheter och frågeprogram, likaså natur och djurprogram kan jag ha stor behållning av.
  Trevlig kväll.
  Kram!

  • Ingrid skriver:

   Jag undviker alla galor och håller helt med dig. Man kan nästa tro att de skulle klara sig utan mikrofon.
   Frågeprogram gillar jag också. Det är roligt att testa sig själv.
   Kram

 5. Astrid skriver:

  Vi använder Netflix
  Jag har en sladd från min Ipad till vår TV
  Vi har fortfarande bara Boxer genom antenn annars
  Men nu ser vi bara Netflix, tv4 play och SVT play
  Då kan vi se vad vi vill på den tid vi vill
  Jag hade nästan slutat se TV förut tills dottern visade oss hur bra Netflix är
  I ”stugan” har vi TV via fiber och då har vi Netflix ännu smidigare där
  Det kostade vår son på
  Lättare att barnen vill följa med dit då

 6. Gunnel skriver:

  Tunga moln hos dig, ser jag. Vilken härlig resa du har framför dig. Kram

 7. Elisabeth skriver:

  Det är lätt att hamna framför tv då det är gråa dagar. Vi gör det också när det är råa kvällar och vi drar oss in. Vi har möjligheten att se svensk tv, men det blir också att vi tittar på spanskt eller tyskt utbud.

Kommentarer inaktiverade.