Det har varit ännu en solig och fin dag och på förmiddagen tog jag fram bilen och for upp till kyrkogårdarna i Klinte och Fröjel och såg till gravarna. Sedan var jag och handlade, för kylskåpet var oroväckande tomt och så åkte jag ut på hamnen och kollade på cafébygget.

Nu står rosenskäran i knopp och den har verkligen vuxit till sig rejält sedan jag var och såg till den senast och det har begoniorna också

Sedan fortsatte jag med att pyssla i min lilla täppa, rensade runt buskarna och träden och var och planterade ett par växter, som jag varit och köpt på Suderviljan. Jag kom hem sent, så Sommar i P1 hade redan börjat, men jag satte mig och lyssnade på programmet en stund medan jag åt lunch, men jag övergav Navid Modiri ganska snabbt.

I kväll har SPF haft en grillkväll vid Valbyte i Västergarn. Det var varmt och skönt och vi var ca 25 personer som samlades runt grillen med våra grillspett, korvar och köttstycken. Vi åt och drack och satt och pratade, Erling Lindvall hade tagit med dragspelet och spelade för oss, vi sjöng allsång och hade en stund av skön gemenskap.

Ännu håller man de vackra länningarna i ordning

Borta mot Kronholmen ser man en segelbåt

Erling Lindvall med dragspelet

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...