Har du fått mail från Promotion-Time.com

Torsdagen den 26 februari 2009 | 13:40 |

Igår kväll fick jag ett mail från en Karen Olsen, som skriver:

Kære webmaster,

Som senior reklamerådgiver hos Promotion-Time, vil jeg gerne præsentere dig for nogle af vores klienter, som er interesserede i at reklamere på din hjemmeside dagbok.stenstugu.com.
Hvis du placerer vores klients reklame på din webside, vil vi tilbyde dig en fast månedlig betaling, der vi betaler 3 måneder forud.
Promotion-Time har for nylig lanceret en kampagne til fordel for vore høj-profil kunder. Som en af de førende mediebureau, søger vi kvalitet annonceringsplads til vore klienters behov.

Venlige Hilsener
Karen Olsen
Senior Reklamerådgiver

Är det fler som har fått det här mailet? För inte kan jag väl tro att just min lilla obetydliga dagbok med sina 50-60 besökare om dagen, kan vara så intressant att visa reklam på? Jag har tidigare haft GoggleAds både här och på startsidan, men tagit bort den. Inga pengar blir det av den och den gör bara att sidan laddar långsammare. Jag har Googlat lite på det här företagsnamnet, Promotion-time.com, men hittar just ingenting som säger mig något. Jo, det framgår att det är flera som fått ett sånt här mail. Jag tycker att det här luktar skunk! Undrar vad det är man ska göra reklam för?

Förmiddagens vackra solsken har förbytts i mera normalt mulet väder. Jag har just kokt och pressat potatis och skurit och stekt en massa kött och lök. Ikväll ska det bli kroppkakor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.