Härlig onsdagseftermiddag

Det har varit riktigt härligt väder idag och det blev en trevlig stund i Sicklingsparken med Gotlandsmusikens blåsarkvintett. Ann-Marie hade med sig kaffekorg och när konserten var slut drack vi kaffe innan vi gav oss iväg på en promenad. Först var vi inne på Suderviljan och kollade utbudet av utplanteringsväxter. De hade fått en ny sändning idag, så det fanns en hel del att titta på och det fullt av folk som var där och handlade, idel bekanta förresten.

Sedan fortsatte vi vår promenad ut till hamnen, för dit vill Ann-Maries skyddsling alltid. På tillbakavägen gick vi förbi den här underbara pionbusken, eller rättare sagt pionhäck.

Nu får vi hoppas att SMHI har fel och att midsommarvädret också blir fint. För tillfället rapporterar Klart.se att vi kan förvänta oss sol och 15° klockan 14 på midsommarafton och det får man väl vara nöjd med, för det är ju då vi ska binda midsommarkransar och dansa runt midsommarstången.

Ha en skön onsdagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn, Musik. Bokmärk permalänken.

8 svar på Härlig onsdagseftermiddag

 1. Znogge skriver:

  Vilken vacker häck! En av mina favoritblommor är just pioner. Så somriga på något vis…

  Kram

 2. Anne-Lie skriver:

  Toppenväder i Småland också idag.
  Kram!

 3. Laila Östergren skriver:

  Synd att vi missade konserten men det blev gräs klippt i stället.
  Kram!

 4. Kraka skriver:

  Härligt att du äntligen får lite sol och värme. Här på Marstrand har vädret varit gynnsamt sedan jag kom och jag hoppas på att min lediga midsommarafton ska bjuda på sol den också.
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *